2777
2789
عنوان

این آقا چرا اینکارو میکنه؟🧐

208 بازدید | 13 پست

ایشون دوست شوهر خواهرمه

من و خواهرم تو اداره کار داشتیم

بعد اونجا من و دید و کارمون طول کشی  حرف زدیم

بعد دو روز اینستامو پیدا کرد و بهم پیام داد

و گفت فکر نمیکرده خواهرم , خواهر مجرد داشته باشه و شوهرخواهرم گفته ک خواهر مجرد نداره زنش!

کلی اونشب حرف زد, هی میگفت کاش زودتر میدیدمت😐

بعد هربار سر حرف و باز میکرد و حرف میزد و هی افسوس میخورد!

بعد فهمیدم دقیقا هفته قبل اینکه منو ببینه رفته یه دختر و نشون کردن و یه هفته بعد اینکه منو دید عقد کرد

من اصلا حس عاشقی بهش ک نداشته ک ازدواج کرد ناراحت بشم!

اما الانم که کار داشتم اون اداره با خواهرم رفتم هی کارمونو لفت میدد ک بیشتر بحرفه , یا میگف عجله تون چیه 

یا دیشب چون من اینستامو پاک کردم دو ماهه به خواهرم پیام داده حالم و پرسیده😐 گفته چند ماهه نیست نگرانش شدم!

یکسال از اونموقع که منو دیده گذشته و حدود هشت ماهم هست عروسی کرده اما نمیدونم این چ رفتاریه داره 

خیلی اعصابم خورد شد از خواهرم حالمو گرفته😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از زندگیش برو بیرون با این که خودت نهوایتی باشی جوابشو نده  طفلی زنش

بزرگوار من حتی اینستا ندارم دیگه و راه ارتباطی نداره که!

به خواهرم گفته من الان تو زندگیشم ؟😐

بزرگوار من حتی اینستا ندارم دیگه و راه ارتباطی نداره که! به خواهرم گفته من الان تو زندگیشم ؟😐

نه عزیزم منم گفتم که خودت نمیخواستی که

ولی اصلا جوابشو ندی خوب کردی پاک کردی یا بگو‌ خواهرت جمعش کنه

آدم ها خیلی زمان ها ناخواسته وارد زندگی و موقیت های مردم میشه که اصلا گناهی ندارن 

مث تو

ب خواهرت چرا پیام داد مگ دوست همسر پیام میده؟ ب هرحال این دفعه اگر از خواهرت خبر تورو گرفت ب خواهرت ...

خواهرم وقتی دیده پیام داده ب شوهرش نشون داده , شوهرشم بجای خواهرم باهاش رسمی تایپ کرد و بعد انفالوش کرده بود از تو فالوورای خواهرمم