2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😭😭

93 بازدید | 13 پست

امشب نشسته بودیم گفتم عمم چقدر لاغر شده مامانمم برگشت گفت که شوهرش باعث شده واسش هرکاری میکنه به بابامم انگار موشک گذاشتن گفت که توهم لیاقت داشته باش لاغر شو من مجبور نیستم تو رو اینجوری ببینم من اگه مثل شوهر خوهارم بودم تو یه هفته هم تحمل نمیکردیو....😭

الانم مامانم داره گریه میکنه😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دعوا کردن دیگه بابام میگفت خدایاا چرا نمیبینی ک بمن چقدر ظلم میشه

دعوا تو زندگی هس چیزی نیست که به مادرت بگو قوی باش اتفاقی نیفتاده دعوا نمک زندگیه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
طرفداریشو کردم اخه تو این وضعیت چطور شوخی کنم

من ارزومه چاق شم با لاغری ب چ دردی میخوره .. خب این سیستم بدنشه اگ دست خودش بود خب لاغر میشد دکمه ک نیس بزنی لاغر چاق...خیلیم ناراحته بابات تردمیل بخره و بزارش باشگاه 

من ارزومه چاق شم با لاغری ب چ دردی میخوره .. خب این سیستم بدنشه اگ دست خودش بود خب لاغر میشد دکمه ک ...

بابام میزاره خودش یکم تنبلی میکنه😭

بنظرم بدون شاغل شدن ازدواج کردن اشتباهه

مردا اگه نیش نزنن دور از جونه بابات دق میکنن.

مامانتو دلداری بده به باباتم بگو هر کسی عیبی داره.مام توی زندگی عمه و شوهر عمه نیستیم بدون بینشون چه اتفاقی میوفته.از دور زندگی همه قشنگه.

به جای اینکه پشته همو خالی کنیم و همو تخریب کنیم و واقعیت زندگیمونو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه کنیم فقط از هم دیگه روز به روز بیزار تر میشیم.تنفر ایجاد کردن آسونه دل به دست آوردن و حرف خوبه که محبت ایجاد میکنه و ملاکه.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨