2777
2789
اینم همینطوره منتها وقتی غبگیبت میکنه یواشکی حرف میزنه  انقدر تو ظاهر باهام خوبه که هیشکی نمیگه ...

اسی جان شما هم دقیقا مثل خودش رفتار کن پشت سرش چیزی نگو جلو دیگران خوبشو بگو ولی در واقع امور زندگیتو دست بگیر و با بی اهمیت جلوه دادن رفتاراش خوبی خودت رو نشون میدی امور زندگیتو دست بگیر و هر جور با شوهرت شادی همونجور پیش برو... کلا نظر من اینه با بی اهمیت جلوه دادن عامل آزارت میتونی حذفش کنی..

نه مال من تو تنهایی هم خیلی خوبه ولی تو جمع بیشتر میشه دو دوزه باز نیست مادر شوهر شما فکر کنم زبون ب ...

زندگیم جهنمه بخدا هیچ وقت از دستش نتونستم خانوادمو دعوت کنم اول که باید برا چهارنفرشون هم غذا بپزم بعد دیگه تا یک ماه هم مغز منو میخوره که خانوادت اومدن خوردن و رفتن خانوادت چشمم زدن و هزار تا چرت و پرت یه بار عید خانوادم اومدن خونمون فردا جنگ جهانی شد تو خونم میگفت تو خیلی ریخت و پاش کردی وای خدا دوباره اعصابم خراب شد

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگیم جهنمه بخدا هیچ وقت از دستش نتونستم خانوادمو دعوت کنم اول که باید برا چهارنفرشون هم غذا بپزم ب ...

وا به اون چه ربطی داره شوهرت باید بهش تذکر بده هرچی باشه مادرشه بعدم مگه خرجتونو میده زبونش دومتر