2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخخخخخخخ دلم خونه به امام حسین ۱۴ سال از زندگیم گذشت به اون خدا نفهمیدم پیرم کردن

منم نزدیک ۱۰ ساله.....

تو این زیرزمین گیر کردم 

اگ زود این مسکن ملی هارو بسازن فقط برم راحت شم

ولی من هیچوقت حلالش نمیکنم 

خیلی سخته عزیزم میدونم منم هیچ وقت فراموش نمیکنم منتها برای آرامش خودتون سعی کنید به کاراشون فکر نکنید.. من چون رحمت خدا رفته نمیتونم چیزی بگم ولی منم خیلی زخم خوردم خیلی.. ولی از وقتی که اینجوری گفتم شاید حتی به زبون احساس میکنم سبکتر شدم

مادر شوهر من برعکس تو جمع اینقدر به من احترام میکنه من خجالت میکشم 

مال منم تو جمع احترام میزاره چه فایده داره ذات آدما مهمه مال منم تا تونست لجبازی کرد اون موقع ها که تاره عروس بودم هرجا میرفتیم دنبالمون می اومد حتی یک بار هم نشد تنها جایی بریم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
مادر شوهر من برعکس تو جمع اینقدر به من احترام میکنه من خجالت میکشم 

اینم همینطوره منتها وقتی غبگیبت میکنه یواشکی حرف میزنه  انقدر تو ظاهر باهام خوبه که هیشکی نمیگه بده 

مال منم تو جمع احترام میزاره چه فایده داره ذات آدما مهمه مال منم تا تونست لجبازی کرد اون موقع ها که ...

نه مال من تو تنهایی هم خیلی خوبه ولی تو جمع بیشتر میشه دو دوزه باز نیست مادر شوهر شما فکر کنم زبون بازه 

تازه بد این یکی پسرشم میگه از اون جاری حتی وقتی با راننده ماشین عبوری حرف میزنه تعریف میده شوهرمم پشتم نیست ولی اون پسرش پشت زنشه نمیزاره حتی بلند شه چایی بریزه برا خودش  تازه اخلاق زنشم مثه سگ برده بخدا

واقعا چطور یه مادر میتونه زندگی پسرشو به دعوا و دلخوری بکشونه اصلا در مغزم نمیگنجه 

نمیدونم ..منم هیچوقت نفهمیدم..بدتر از همه اینکه کاش عروس بد باشه اگه بدی ببینه خوب قابل توجیحه ولی وقتی احترام میزاری و کاری به کار کسی نداری و مدام اذیتت کنن زور داره.. به نظرم حتی اگه عروس رو دوست نداشته باشی بخاطر پسرت و آرامش زندگیش باید رعایت کنی.. امیدوارم مشکلاتت  حل بشه و وقتی میبینی مشکل از سمت ایشون داره میاد تو زندگیت با صبوری و محبت به شوهرت حلش کن..