2789
عنوان

روزهای سخت 💔

310 بازدید | 12 پست

دارم روزای سختی رو میگذرونم 😔 ده سال وقت بذار از دوران آشنایی بگیر تا عقد تاااا عروسی تا زندگی مشترک ...

اون همه دم میزد از عاشقی و دوست داشتن و .....

اما تهش چی شد ؟؟؟

خیانت کرد 

توی تاپیک هام هست جریان ....

الان خونه مامانم اینا هستم ،چون حق طلاق داشتم ، حدودا یکماه طول می‌کشه تا حکم طلاق صادر بشه ....

ولی خب خیلی سخته گذروندم این روزا 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوشته بودی با یکی ده سال بزرگتر از تو فکر کنم .از خودش هم بزرگتر میشه؟ یعنی الان با هم هستن یا ی دوس ...

اره گلم تازه حداقل گفتم ده سال ازش بزرگتره 

آدم میدیدش حس میکرد مثلا مادرشه 

زنیکه هرزه 

من هیچی نمیدونم که باهم هستن خبرمرگشون یا نه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره گلم تازه حداقل گفتم ده سال ازش بزرگتره  آدم میدیدش حس میکرد مثلا مادرشه  زنیکه هرزه& ...

منم کسی رو دوست داشتم اونم با مادر هم خدمتیش .همش میگفتم آخه می‌رفت با ی غریبه حرمت من هیچی  هم خدمتیش چی آخه . رفتم به پسر زنه گفتم ی بار گوشی مادرت رو بگرد .هیچی خلاصه الان ازدواج کرده دقیقاااااا همسر با ویژگی هایی که هم خودش هم خونوادش میخواستن دقبقاااا . بعد من صبح تا شب میگم خدایا تاوان کدوم گناهمو دارم میدم . نمی‌دونم واقعا قانون دنیا چطوریه

راستی عزیزم شما شاغلی ؟ بعد با خونواده خودت مشکلی نداری. یعنی جدا بشی اذیتت نمیکنن؟

بله شاغلم 

ببین ذره ای برام مهم نیست خانواده چی میگن .آرامش خودم برام مهمه 

خونه دارم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بله شاغلم  ببین ذره ای برام مهم نیست خانواده چی میگن .آرامش خودم برام مهمه  خونه دارم&nb ...

خداروشکر ک خونه داری.من با اینکه مجردم جونم داره بالا میاد. اذیت مادرم و فضولی خواهرامو تازه چند روز پیش اتفاقی تو گوشی مامانم دیدم کلیییی حرفای بد پشت سرم زدن خواهرام . اصلا باورم نمیشه .من سه ساله بیکارم اما هزینه هام با خودمه