2777
2789
عنوان

شوهر دهن لق من

539 بازدید | 25 پست

دوستان شوهر من هر اتفاقی بین من و اون میفته میره به مامانش میگه خریدامون ،دعوا هامون ،حرفای عادیمون یعنی زندگی من حریم خصوصی نداره و مادر و پدرشم اجازه دخالت بیجا به خودشون میدن و اظهار نظر میکنن من از این شرایط خسته شدم به نظرتون چیکار کنم؟ چه سیاستی به خرج بدم چه حرفی به شوهرم بزنم که این اخلاقشو کنار بذاره ؟ کسی این مشکل رو داشته ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول حسابی یه دعوا بکن بگو چرا دهن لقی میکنی و چرا یه حرف نگه نمیداری مگه بچه ای
بعدم یه چن روز قهر شو سر این ماجرا و دهن لیقیش حساب کار دستش بیاد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

وقتی گزارش یه زندگی به هرطرف از خانواده ها داده بشه یعنی یه چک سفید امضا دادی دست اون ادم که هروقت بخواد هرجا عشقش بکشه خرجش کنه که یکیش میشه دخالت کردن. 

والا راهکاری به ذهنم نمیرسه فقط میتونی باهاش حرف بزنی شاید متوجه اشتباهش شد

باهاش حرف نزن یه مدت قهر باش تو خونه باش ولی باهاش حرف نزن

من الان نامزدم و توعقدم بیشتر از دو هفتس که باهاش حرف نمیزنم کلا ،به نظرتون تهدیدش کنم که اگه به این اخلاقت ادامه بدی باید طلاقم بدی؟

یه مدت مقابل به مثل کن مثلا مهمون اومد خونتون جلو روش زنگ بزن به خانوادت خبر بده هر اتفاقی افتاد جلو روش به خانوادت گزارش بده وقتی اعتراض کرد بگو فقط میخواستم بدونی چقدر کارت بچگانه هست 

من شوهرم اوایل خیلی دهن لق بود منم چون عادت نداشتم مسائلم رو به خانوادم بگم فقط ادا درمیاوردم که پشت تلفن دارم حرف میزنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه مدت مقابل به مثل کن مثلا مهمون اومد خونتون جلو روش زنگ بزن به خانوادت خبر بده هر اتفاقی افتاد جلو ...

شوهرتون تغییر کرد ؟ به نظرتون مشاور بریم مشکلمون حل میشه؟

من الان نامزدم و توعقدم بیشتر از دو هفتس که باهاش حرف نمیزنم کلا ،به نظرتون تهدیدش کنم که اگه به این ...

به نظر من با مشاور مشورت کن،، چون اینطوری نو عروسی هم کنی نمیتونی زندگی کنی و باید اخلاقشو درست کنی،،

اینکه کسی توی زندگیت دخالت کنه خیلی بده

به نظر من با مشاور مشورت کن،، چون اینطوری نو عروسی هم کنی نمیتونی زندگی کنی و باید اخلاقشو درست کنی، ...

اهان به نظرتون امیدوار باشم که تغییر میکنه ؟ اصلا نمیتونم این اخلاقشو تحمل کنم

شوهرتون تغییر کرد ؟ به نظرتون مشاور بریم مشکلمون حل میشه؟

اره تغییر کرد نه کامل ولی خیلی بهتر شده

اول یه جلسه تنها برو پیش مشاور ببین اگه مشاور خوبی هست شوهرت رو هم ببر من یه مشاور رفتم بهم میگفت تنها راهی که میتونی مشکلات زندگیت رو کم کنی طلاقه و عملا فقط میخواست به همسرم بگه من زن خوبی براش نیستم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن