2789
عنوان

وسواس فکری

132 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من به وسواس فکری عجیبی دچار شدم به اسم وسواس پخش شدن در فضای مجازی از وقتی توی خوابگاه اومدم بیشترم شده همش فکر میکنم وقتی هم اتاقیم باهام شوخی میکنه از کاراش فیلم میگیره حتی وقتی خوابم میترسم تو خواب حرفای بد بزنم یا میترسم نکنه این شلوارمو کشیدی پایین فیلم گرفت البته مثلا میاد یه شوخی میکنه و من شک میکنم ک تو اون شوخی فقط قلقلکم داد یا شوخیی کرد ک بدنم دیده شد یا چی و میترسم بنظرتون با این ترس چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهشون رو نده باهات شوخی کنند 

بحثم شوخی نیست از رو دادن هم گذشته چون دیگه خیلی وقته باهم راحتیم ولی خب بدم میاد اونا نمیدونن من وسواس اینو دارم و بدم ماد اونطوری شوخی کنن

روانشناس گفت باید حدااقل ۱۲ ۱۳ جلسه درمان بشی هفته ای هم دوبار هرجلسه ۲۰۰ به بالا اصلا هزینشو ندارم ...

میدونی شده بهش بگی درمان طولانی تر بشه یعنی مثلا هفته ای یک بار یا هر دو هفته یکبار برو من خودم وسواس دارم الان بخاطر همین وسواسم درگیر مشکل بزرگ شدم خودت به خودت کمک کن من بخاطر این شوخی دوستات نمیگم این رو خودت میتونی با دوستانت دعوا کنی حلش کنی ولی کلا برای وسواست روانشناس برو

میدونی شده بهش بگی درمان طولانی تر بشه یعنی مثلا هفته ای یک بار یا هر دو هفته یکبار برو من خودم وسوا ...

قبول نمیکنه هزینشو ماهانه پرداخت کنم هفته ای یکبار رو قبکل کرد ولی هزنیشم باید اون موقع بدم هفته ای ۲۰۰ نمیتونم واقعا