2777
2789
سلامت باشید🌷🌷🌷🌷 خیلی عالیه روحیه تون عالیه...خوبه ک توجهی ب رفتارای دیگران ندارید.....مطنئنم مو ...

زنده باشید

بابت حرفایی که زدید یه دنیا از شما ممنونم 

خیلی بهم حس خوبی داد 

خدا خیرتون بده 

انشالله که به هر حاجتی که میخواید برسید 

برای منم دعا کنید تا از این برزخ هر چه زود تر بیرون بیام 

من هر وقت که میام اینجا و برای تاپیک دعا میبینم تگ شدم یا تگ میکنم حتما از این به بعد هم شما رو تگ میکنم و برای شما دعا میکنم که انشالله حاجت روا بشید

ممنونم از شما بله من اهمیتی نمیدم به حرفای بقیه 

ولی خب دور و برم آدمای زیادی هستن که منتظر لغزش و زمین خوردن من هستن و اینو واضح جلوی خودم بهم گفتن ولی من خدا رو دارم و به خدا اعتماد دارم و توکل میکنم

ممنونم انشالله شما هم حاجت بشید و در زندگیتون همیشه موفق باشید

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
زنده باشید بابت حرفایی که زدید یه دنیا از شما ممنونم  خیلی بهم حس خوبی داد  خدا خیرتون ...

خواهش میکنم🙏🙏

ممنون بابت دعاهای قشنگ تون ....بازتاب دعاهاتون برگرده ب خودتون ک بهترین بنده خدای عزیزمون هستید

خوشحالم ک براتون مهم نیس ....مطمئن باش خدا تلاش تون رو بی پاداش نمیزاره ....هیچ وقت دل دیگران رو شاد نمیکنه .....حسرت ب دل میموننن

خوشحالم میکنید حتما صدام کنید منم شما رو صدا میکنم 

از دیروز ک باهاتون هم صحبت شدم ...شمام رو هم سر نمازم و دعاهام یاد میکنم 

خداوندپشت و پناهتون باشه...فقط خدا....

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهش میکنم🙏🙏 ممنون بابت دعاهای قشنگ تون ....بازتاب دعاهاتون برگرده ب خودتون ک بهترین بنده خدای ع ...

زنده باشید و سلامت باشید

بازم از شما ممنونم 

دقیقا همینه درسته 

من که شخصا خودم به خدا خیلی خیلی اعتماد دارم و می‌دونم یه روزی جواب تلاشمو میگیرم

بله وظیفم هست حتما تگتون میکنم

ممنونم از شما

منم برای شما حتما حتما دعا میکنم

ممنونم انشالله که حاجت روا بشید و موفق باشید

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
زنده باشید و سلامت باشید بازم از شما ممنونم  دقیقا همینه درسته  من که شخصا خودم به خدا ...

🌷🌷🌷🙏🙏🙏بهترینا سهم قلب مهربونتون

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز