2777
2789
یک دنیا سپاس  استارتررعزیز اسمم طاهره هست التماس دعای زیاااااااد

خواهش میکنم

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
برای همتون دعا میکنم 💚

لطفا برای یه بچه دعا کن چند سال تحصیلیش نمراتش عالی بشن سالم وشاد وارام باشه همیشه وبرای سلامتی وتندرستی وارامش وحرف گوش کنی ودرسخون بودن یاسمن هم دعا کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برا دوستام دعا کن @دلبر۵۵۵ @چکاوک_زرد ‍  @dokhmalll     @دلخوشی۱ ‍ ...

ممنونم نگاه وقتی آبی نمیشه مثلا اسمم بنویس دلبر555 بعد حذف کن ی 5 ش خودش پیشنهاد میده دلبر555ابی ک شد بزن روش چون دیدم بقیه هم مشکی شدن

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
خیلی سپاسگزارم استاتر التماس دعا  واسه دوستم دعا کن. @zahraaaa123    

خواهش میکنم 

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
ببینید این امضای من درواقع داره گذشته سیاه و نحس منو نشون میده من الان 18 سالمه ولی خب تو این 18 س ...

بله پس درست متوجه شدم 

ببخشید ک فضولی کردم و یاداور گذشته شدم

الان بهتره روح و روان تون ؟؟؟و پیشرفتی در تحصیل یا کار داشتید ک باعث شرمندگی شون بشید؟؟؟؟

انشالله موفق باشید 

دنبال اینکه چرا مسخره یاتحقیر میکرون نباش ....امیدت ب خدا باشه و سعی کن تلاش کنی ک موفقیتت شرمتدشون کنه....

خداپشت و پناهت

کاملا درکت میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بله پس درست متوجه شدم  ببخشید ک فضولی کردم و یاداور گذشته شدم الان بهتره روح و روان تون ؟؟؟و ...

نه خواهش میکنم 

من به آخر این امضا دلمو خوش کردم.

ببینید من الان کنکوریم و تا دو سه ماه دیگه مشخص میشه من پیشرفتی کردم یا نه 

روح و روان من‌ نوسان داره هی خوب میشه و بعد بد میشه

من همون طور که تو امضام هم گفتم باید تاریخ ساز بشم و توجهی به حرف های بقیه ندارم و امیدوارم که بتونم پیشرفت کنم 

دو ماه پیش که من عضو این سایت شدم به بهانه این بود که تو تاپیکای دعا سر بزنم و اینطوری باعث میشه حال دلم خوش باشه.

ممنونم از شما

امیدوارم که بتونم خبر موفقیتم رو به شما بدم 

انشالله که حاجت روا بشید 

نه خواهش میکنم  من به آخر این امضا دلمو خوش کردم. ببینید من الان کنکوریم و تا دو سه ماه دیگه ...

سلامت باشید🌷🌷🌷🌷

خیلی عالیه روحیه تون عالیه...خوبه ک توجهی ب رفتارای دیگران ندارید.....مطنئنم موفق میشید...شمالیاقت بهترینارو دارید

انشالله ک همونی ک دلتون میخواد میشید....

الهییییییییی اااامین🤲🤲🤲🤲بیصبرانه منتظرم خبرشو بشنوممم

حتما واست دعا میکنم موفق بشی 

فقط تلاش کن و امیدت ب خداباشه ک بهترین یارو یلور مظلوماس

موفق باشی

خدایارت

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷