2821
2789
عنوان

پسری که....

164 بازدید | 16 پست

دوستم میگه  

دوس پسرش ازش عکس پا میخواد همش 

یعنی هوله؟😐چراااااا باید عکس پا بخواد😐

و اینکه همش بش میگه برام ناله کن😐😐😐😐😐

به نظرتون همچین آدمی ارزش موندن داره؟

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فتیش بش میگن 

ولی من کلا به همچین آدمایی میگم مررریض😑💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

فتیش پا داره با پا تحریک میشه 

بعدم آه و ناله؟😐

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
آره آه و ناله میخواد  دوستم میگه همش میگه برام ناله کن 😐

خو ینی مشخصه نیس چی میخاد؟😐

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
میگه کهههه خو برام ادا دربیار ناله کن  دیگه نمی‌دونم والا😐

واقعا نمیدونی آه و ناله رو برا چی میخان؟؟؟