2821
2789
عنوان

مادر شوهر

166 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم مدام انتظار توجه داره، مدام قهر مدام زخم زبون نیش و کنایه، منم بخاطر خیلی مسائل دلم شکسته، حوصله ی نیش و کنایه هاشم ندارم اینم مدام زنگ میزنه به شوهرم پرش میکنه میگه من مریضم زنت به من زنگ نمیزنه، سر نمیزنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب شوهرت چی میگه و چیکار میکنه؟

بهش بگو مادر توعه

زحمتت رو کشیده و برات عزیزه هروقت خواستی بهش سربزن

ولی لطفی در حق‌من نکرده منم در حد رفع تکلیف بهش سر میزنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب شوهرت چی میگه و چیکار میکنه؟ بهش بگو مادر توعه زحمتت رو کشیده و برات عزیزه هروقت خواستی بهش سرب ...

این میگه من سرکارم تو برو سر بزن ، یا میگه از صب نمیتونستی یه زنگ به مامان من بزنی؟؟

این میگه من سرکارم تو برو سر بزن ، یا میگه از صب نمیتونستی یه زنگ به مامان من بزنی؟؟

بابا وسط کارات زنگش بزن ی حالی ازش بپرس ولی لازم نیست ب حرفاش گوش بدی ک😹

اینجوری در دهن جفتشون بسته میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب ۹۰ درصد عروسا چیکار میکنن؟

بزار یه مثال از رفتار های مادر شوهرم بگم..طبقه بالا اونا خونه ساختیم.هر روز زنگ میزنه کولرتون خاموش کنید.همسرم برا خونه خرید کنه دم در میبینه گیر میده.تو شخصی ترین مسائل دخالت میکنه.من دیگه خنثی شدم 

بابا وسط کارات زنگش بزن ی حالی ازش بپرس ولی لازم نیست ب حرفاش گوش بدی ک😹 اینجوری در دهن جفتشون بست ...

انتظار زنگ زدن و رفت و آمد هر روزه داره، بدون اغراق میگم هرررر روز

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش