2777
2789
عنوان

مادر شوهر

166 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم مدام انتظار توجه داره، مدام قهر مدام زخم زبون نیش و کنایه، منم بخاطر خیلی مسائل دلم شکسته، حوصله ی نیش و کنایه هاشم ندارم اینم مدام زنگ میزنه به شوهرم پرش میکنه میگه من مریضم زنت به من زنگ نمیزنه، سر نمیزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شوهرت چی میگه و چیکار میکنه؟

بهش بگو مادر توعه

زحمتت رو کشیده و برات عزیزه هروقت خواستی بهش سربزن

ولی لطفی در حق‌من نکرده منم در حد رفع تکلیف بهش سر میزنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب شوهرت چی میگه و چیکار میکنه؟ بهش بگو مادر توعه زحمتت رو کشیده و برات عزیزه هروقت خواستی بهش سرب ...

این میگه من سرکارم تو برو سر بزن ، یا میگه از صب نمیتونستی یه زنگ به مامان من بزنی؟؟

این میگه من سرکارم تو برو سر بزن ، یا میگه از صب نمیتونستی یه زنگ به مامان من بزنی؟؟

بابا وسط کارات زنگش بزن ی حالی ازش بپرس ولی لازم نیست ب حرفاش گوش بدی ک😹

اینجوری در دهن جفتشون بسته میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب ۹۰ درصد عروسا چیکار میکنن؟

بزار یه مثال از رفتار های مادر شوهرم بگم..طبقه بالا اونا خونه ساختیم.هر روز زنگ میزنه کولرتون خاموش کنید.همسرم برا خونه خرید کنه دم در میبینه گیر میده.تو شخصی ترین مسائل دخالت میکنه.من دیگه خنثی شدم 

بابا وسط کارات زنگش بزن ی حالی ازش بپرس ولی لازم نیست ب حرفاش گوش بدی ک😹 اینجوری در دهن جفتشون بست ...

انتظار زنگ زدن و رفت و آمد هر روزه داره، بدون اغراق میگم هرررر روز