2777
2789
عنوان

این طبیعیه؟

196 بازدید | 16 پست

هروقت بدون شوهر میام خونه مادرم هرنوع بی احترامی که بتونه بهم میکنه،نه میوه ای نه چایی اگر یک روز بمونم فقط یک وعده غذا بهم میده بدش هم میاد برم سر یخچال و وسایلش طی شرایطی مجبور شدم دوروز خونش بمونم دارم ضعف میکنم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا

خونه باباته دیگه مگه مجردی نمیرفتی سر یخچال؟

هنوزم همون ادمی چ فرقی کردی مگه؟😐

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
وااااا خونه باباته دیگه مگه مجردی نمیرفتی سر یخچال؟ هنوزم همون ادمی چ فرقی کردی مگه؟😐

احساس میکنم خیلی فرق کرده،سنگینی نگاهش رو حس میکنم اینکه خوشش نمیاد رو حس میکنم اینکه بعد هر حرفی از دهنش بیاد بزنه رو میخونم توی صورتش 

هر وقت میری خونه مامانت یه چیز کوچک براش ببر 

که دستت خالی نباشه وقتی میری

هرچند نباید اینطور باشه و پدر و مادر باید کیسه ی فرزندشون رو پر کنن اما گفتم به عنوان یه راه حل بگم

شاید تو این سن حساس شده مادرت بخاطر خرج زیادو...

اگرحل نشد ناراحت نشو و رفت و آمدت رو کم نکن 

فقط زیاد نمون

احساس میکنم خیلی فرق کرده،سنگینی نگاهش رو حس میکنم اینکه خوشش نمیاد رو حس میکنم اینکه بعد هر حرفی از ...

نه بابا سختش نکشاید فقط احساس توعه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
هر وقت میری خونه مامانت یه چیز کوچک براش ببر  که دستت خالی نباشه وقتی میری هرچند نباید اینطور ...

سعی میکنم همیشه یچیزی ببرم ولی بازم رفتارش همونه،آره واقعا درامدش کفاف نمیده ولی خب واقعا برای کی هم میخواد؟؟؟ حتی شده گاهی غذام رو میبرم ولی خب فقط باز همون یه وعده میتونم بخورم،ولی مرسی ایده خوبی بود آره باید رفت آمد رو کنترل کنم