۲۱۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 194 عنوان خیلی ناراحتم 78 بازدید | 6 پست بابام راضی نی من با دوستام برم تو یه دبیرستان میگه دبیرستانش خوب نی ولی معلمامون میگن بهترین دبیرستان والدینم میخوان منو از روستام جدا کنن😫😫😫😫همه همکلاسیام میرن اونجا فک کنم تو کلاس هفتم فقط من از یه مدرسه ای اومدم که هیچکدومشون تا الان نرفتن😪😪😪😪😪😪 1402/03/04 | 16:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدون_هستم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4266 شت شت شت باز تو چندفرسخدیگربهخوشبختیمیرسید.حالادیگر۲۰۰سالهبود، هرچقدربگوییممردهافلانوزنهافلانوتنهاییخوباستبیفایدهاست . اخرشقلبتبرایکسیمیزند شدیشدینشدیاسمتومیزارمرویپسرم
گلدون_هستم عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 4266 مگه نباید مدرسه ای بری ک نزدیک ب خونتون باشه ؟ کلاس ششمه چندفرسخدیگربهخوشبختیمیرسید.حالادیگر۲۰۰سالهبود، هرچقدربگوییممردهافلانوزنهافلانوتنهاییخوباستبیفایدهاست . اخرشقلبتبرایکسیمیزند شدیشدینشدیاسمتومیزارمرویپسرم
۲۱۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 194 مگه نباید مدرسه ای بری ک نزدیک ب خونتون باشه ؟ بابام میگه میفرستمت چون امکاناتش بیشتر ولی من دلم برای دوستام تنگ میشه😪
venture عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 2486 اگر قرار بابات بهترین مدرسه بفرستت به حرفش باش،من همسن تو بودم سمپاد قبول شدم ولی هیچکس از دوستام باهام نبودن گفتم من میخوام برم مدرسه اونا ، بابام اجازه نداد و الان انقد بابتش خوشحالم که کوتاه اومدم و به حرفش گوش دادم!
۲۱۳۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 194 اگر قرار بابات بهترین مدرسه بفرستت به حرفش باش،من همسن تو بودم سمپاد قبول شدم ولی هیچکس از دوستام با ... 👌🏻👌🏻👌🏻