2777
2789
عنوان

خیانت و مهریه

257 بازدید | 21 پست

شوهرخواهرم شرکت نفتیه و فقط یه خونه و ماشین داره نمیدونم پولاشو چیکار کرده ولی با حقوقی ک میگیره الان باید خیلی وضعیتش توپ باشه

به شدت رفیق بازه فک کنم تریاکم پنهونی مصرف میکنه ولی اصلااا معلوم نمیشه از ظاهرش

خواهرم تقریبا میدونست که زیرآبی هم میره ولی چند وقته که علنی متوجه خیانت شوهرش شده و شوهرش گفته همینی که هست میخوای بمون نمیخوای برو 

دو بچه کوچیک دارن

خواهرم گفته خونه رو بزن به نامم گفته به شرط بخشش کامل مهریه‌ت 

مهریش دوبرابر خونه ارزش داره

مشاور بهش گفت اگه خونه رو ب نامت بزنه تازه جهنم زندگیت شروع میشه و هر روز دعوا راه میندازه

شما بودین چیکار میکردین؟

بچه هاش تو رفاه بالا بزرگ شدن بابام نمیتونه اون رفاه رو براشون فراهم کنه وگرنه طلاق می‌گرفت خواهرم

گرچه الانم همش گریه میکنه میگه نمیتونم شوهرمو تحمل کنم

صبح میره بیرون ساعت دو سه صبح میاد خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصف خونه رو بنامش بزنه

خاهرتم يك بخشي از مهريه رو ببخشه

حداقل خونه نقد هست نسبت ب مهريه

شوهرشم حس شكست نداره 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
درسته میگن مهریه حق زنه ولی جوری خون ب جیگر میکنن ک ماهی یکی دوتا بیشتر سکه نمیدن خونه رو بگیره با ...

حق طلاق نمیده

تازه من‌ میگم پاش برسه شاید خونه رو هم نزنه به نامش😭

خرج بچه ها که با پدرشونه, باید ببینه مهریه رو میتونه کامل و بی دردسر بگیره یا نه, از وکیل باید مشورت ...

از یه نفر پرسیدم گفت نفقه حداکثر ماهی یه تومنه

با یه تومن چجوری بچه بزرگ کنه آخه

چیکار به نفقه داری اگه پدر بچه هاشو دوست داشته باشه که خرحشونو با کمال میل میده, 

خب عزیزم این ب محضی ک طلاق بگیره مادرش براش زن میگیره فک کردی تا کی زن جدیدش میذاره پول بده ب بچه های زن اولش

ضمن این ک اصلا ب بچه ها توجه نمیکنه تنها لطفش اینه ک پول میده ولی محبت خاصی بهشون نداره

چیکار به نفقه داری اگه پدر بچه هاشو دوست داشته باشه که خرحشونو با کمال میل میده, 

اگه دوستشون داشت اینجوری با مادرشون رفتار نمی‌کرد یا اینکه چند ساعت تو خونه میموند نه اینکه نمیشه پیداش کنی تو خونشون

خب عزیزم این ب محضی ک طلاق بگیره مادرش براش زن میگیره فک کردی تا کی زن جدیدش میذاره پول بده ب بچه ها ...

اگه بچه هاشو دوست داشته باشه به زن جدید اجازه دخالت نمیده بستگی داره چقدر وابسته به بچه هاش باشه, باید ی مبلغی از حقوقشو کتبی و قانونی بزار واسه بچه هاش در غیر اینصپرت بگو بچه هاتو ببر پیش خودت ببینم که زن کسی میشه که دوتا بچه داشته باشه

اگه بچه هاشو دوست داشته باشه به زن جدید اجازه دخالت نمیده بستگی داره چقدر وابسته به بچه هاش باشه, با ...

یکی از آشناها این کارو کرده مامانم میگه رفته زن گرفته طرف

ولی زن جدید نگاه بچه های شوهرش نمیکنه تا جایی ک از مدرسه فرستادن دنبالشون ک بچتون سرش شپش داره😔

اگه بچه هاشو دوست داشته باشه به زن جدید اجازه دخالت نمیده بستگی داره چقدر وابسته به بچه هاش باشه, با ...

احتمالا هفته آینده بریم پیش وکیل میشه بگین چه سوالایی بپرسیم؟

احتمالا هفته آینده بریم پیش وکیل میشه بگین چه سوالایی بپرسیم؟

من واقعا نمیدونم اخه من اصلا بچه ندارم ولی ی وکیل کار کشته پیدا کنین شرایطو بگین خودش جزیاتو میگه بهتون