2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

66 بازدید | 11 پست

من هفته پایانی ماه سوم هستم. تمام این مدت یبوست شدید  داشتم. گلاب به روتون ببخشید اما امروز شدیدا اسهال و شکم درد دارم که بی سابقه بود تو این سه ماه. الان تو نت خوندم یکی از نشانه های سقط میتونه باشه. هیچ مشکلی من ندارم نه خونریزی نه چیزی ویارمم سرجاشه. لطفا اگه کسی تو بارداریش براش پیش اومده و مشکلی نداشته بگه خیالمو راحت کنه تا برسم برم دکتر. خیلی نگرانم فقط مامانمو صدا زدم از درد احساس کردم دلم هری ریخت. اما بعد اینکه رفتم دستشویی دردم نصف شد. امروزم کشک بادمجون خوردم فقط. 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

۳ ماه اول یبوست بعد تا ۵ اسهال باز یبوست ماه ۸ اسهال شدید دیگه رفتم دکتر معده بعد خوب شدم ولی بچم تازه ۳۴ هفته ۳۸۰۰ دنیا اومد

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ ماه اول یبوست بعد تا ۵ اسهال باز یبوست ماه ۸ اسهال شدید دیگه رفتم دکتر معده بعد خوب شدم ولی بچم تا ...

واقعا؟ یعنی از این به بعد قراره تا دو ماه دیگه اینطور باشم؟ 

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
ولی من اشتهام خیلی زیاد بود خیییلللییی

من ویارم نمیذاره. مث چی گشنم میشه طوری که صدا روده هام در میاد. اما ویار لعنتی نمیذاره. هر چیم بخورم زیر دو دقه بالا اوردمش. البته الان روزهای پایانی سه ماه هستم هی داره کمتر میشه علائم 

من ویارم نمیذاره. مث چی گشنم میشه طوری که صدا روده هام در میاد. اما ویار لعنتی نمیذاره. هر چیم بخورم ...

قرص مولتی ویتامین  مینرال میخوردم بعد از سه ماهه عالی بود وحشتناک میخوردم

قرص مولتی ویتامین  مینرال میخوردم بعد از سه ماهه عالی بود وحشتناک میخوردم

هیچی برام ننوشت گفت اول سه ماهت تمام شه بعد مولتی ویتامین بت میدم. فقط فولیک اسید داد و دیگه اوضاعم که وخیم شد دمیترون داد که زیاد اثر نداره

هیچی برام ننوشت گفت اول سه ماهت تمام شه بعد مولتی ویتامین بت میدم. فقط فولیک اسید داد و دیگه اوضاعم ...

۳ ماه تموم شد حتما مولتی ویتامین  بگ پو بنویسه

۳ ماه تموم شد حتما مولتی ویتامین  بگ پو بنویسه

اره خودش گفت بعد سه ماه میدم