2777
2789
امتضات بیش از حد حقه😶👏🏻🫂

فدات مرسی گلم❤

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهی عزیزم شرایط سختیه ولی قوی بودن ادم و نجات میده سعی کن مدام حال دلت  و خوب نگه داری حیف ...

مرسی از لطفتون 

امیدوارم بهترین اتفاقات براتون بیافته و جایی که فکرشو نمیکنید خدا کمکتون بکنه

امپول بیوتین بپنتین بزن یه دوره کاملشو ..هر صبح هم سبوس برنج با جوانه گندم بریز رو آب گرم بخور

شنیدم اصلش خیلییی گرونه.فیکشم همچین تاثیری نداره.

شلتوک برنج گرفتم دم کنم بخورم.بعد همین جا خوندم موی بدنو زیاد میکنه

شنیدم اصلش خیلییی گرونه.فیکشم همچین تاثیری نداره. شلتوک برنج گرفتم دم کنم بخورم.بعد همین جا خوندم م ...

فیکشم تاثیرش خوبه 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
مرسی از لطفتون  امیدوارم بهترین اتفاقات براتون بیافته و جایی که فکرشو نمیکنید خدا کمکتون بکنه

قربانت

چقدر مهربونی شما

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️