2821
2789
😂😂

کسی که دوسش دارم چ شکلیه؟

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونم گلم حسه قطعی که نیست ...مرسی گلی  سوال اخرررررررر اون آقا ک مدنظرمه منو چه طور دختری می ...

یکم زودرنجی از نظرش 

ظاهرت رو دوس داره 

گمونم یارو یکم خجالتیه 

حس میکنه مغروری 

دوسـت داشتی برام دعا کن :)💚 
ببین میتونی حدس بزنی خواهرم امسال قبول میشه ؟ اگه آره چه دانشگاهی 

حس ششم نیستم 

بنظرم قبول میشه ولی نه رشته‌ی خیلی تاپ 

یه دانشگاه تو استان خودتون 

دوسـت داشتی برام دعا کن :)💚 
حس من درسته تو قیافت اشتباهه😂😂😂عین اینا ک آهنگ و اشتباه میخونن میگن ما درست می‌خونیم خواننده اشتب ...

نه .. این دفعه دیگه اشتباه بوده حدست😄

کاش واقعا موهام خیلی پرپشت بود... بقیه شم که غلط بود

قد متوسط اندامشم بد نیس  ته ریش داره  پوستش تیرس ولی زیاد نه  پشمالوعه 😂

عههه همه اینارو برعکس گفتی😂😂مرسی عزیزم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)