2777
2789
عنوان

مادر شوهر

201 بازدید | 14 پست

۵ ماه عروسی کردیم دیروز رفتیم دنبال مادر شوهرم 

شوهرم اروم دراومد گفت دیگ تعارف ام ک نمیکنی جلو بشینه 

منم هیجی نگفتم 

آخه هرسری ک نمیشه بگم 

مادر بزرگ شوهرم هروقت میاد میگم جلو بشینه ولی دیگ مادر شوهر ن 

اشتباه میکنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعارف همیشه بکن عزیزم .تو شعور خودتو نشون بده یا نشستی هرکسی پشت سر بود بگو ببخشید پشتمون به شماست 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من همیشه تعارف می کنم، در اصل به خودم احترام میگذارم

همیشه که با ما نیستن 

و به این فکر میکنم مادر خودم باشه هم جلو میشینم ؟قطعا نه

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

همه میگن تعارف کن. خب تعارف هم اومد نیومد داره دیگه ای بابا😑😑 انقد بدم میاد یعنی چی که احترامه زن باید پیش شوهرش بشینه خداروشکر مادرشوهر من خودش شعورش میرسه اصلا اجازه نمیده من عقب بشینم همیشه میگه اونجا جای توعه وقتی هستی باید بشینی کنار شوهرت

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یکی از اقوام دور همسرم ازدواج‌کرده بود بعد تو یه ساختمون زندگی میکردن پدرشوهره هم فوت کرده بود.مادرشوهره همیشه زودتر از عروس بدو بدو میرفت جلو می‌نشست بعد عروس هم که تازه عروس بود دلش می‌خواست پیش شوهرش بشینه.یهبار تو ماشین به شوهرش میگه مثلا علی جان امروز تلویزیون داشت میگفت اگه ماشینی تصادف کنه سرنشین های جلو بیشترین آسیب رو میبینن و خطرمرگ خیلی زیاده.عروسه میگفت از دفعه بعد مادرشوهرم زود میرفت صندلی عقب می‌نشست هرچی هم تعارف میکردم میگفت من عقب راحت ترم😂😂