2777
2789

سلام خوشگلا هر سری نکاتی رو که یادم بیاد می‌نویسم و تاپیک میزنم شاید به دردتون بخوره 😻

برای شکرک نزدن شربت زولبیا ،شیرینی هاو... زمان رو حرارت بودن اصلا همش نزنین یا اگه مجبور شدین هم بزنین از یه قاشق چوبی استفاده کنین زودم در بیارین از توی ظرف آبلیمو هم یادتون باشه اخراش بریزین

●کف روی مربا رو  رو هنگام پخت بردارین و اخرای پخت آبلیمو بزنین تا کپک نزنه

● برای سر نرفتن شیرتون یه بشقاب ته قابلمه بذارین ولی خب شعله نباید زیاد بالا باشه

● از سیف کرمی میتونین برای جرم گیری شیر آلات استیل استفاده کنین آسیبی نمیزنه یا همچنین برای قابلمه رویی و... میتونین استفاده کنین 

●برای روشن کردن شمعک وسیله ای که مشعلش خرابه یا راحت نمیتونین دستتونو نزدیک ببرین  میتونین از ماکارونی استفاده کنین ماکارونی خشک رو بسوزونین مثل چوب کبریت میمونه 😄

● يكي از کاربرا امروز بهم میگفت برای اینکه خمیر پیتزاش نچسبه کمی بکینگ پودر میپاشه کف قالب و خوب بوده 

●این روش دم کردن زعفران خیلی خوبه اول اینکه خوب بسابین زعفران رو بهش آب سرد بریزین نه آب جوش بعد بذارین ردی سماوری، کتری..‌.  تا خوب دم بکشه 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

زعفران با تیکه یخ چی؟من همیشه اینکارومیکنم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غذای من همش میسوزه  بوللههههه حواسم بهش هست  خودش میسوزه  چه کنممممم

برای رفع بوی سوختگی برنج پیاز خوبه،برای شوری غذا سیب زمینی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

خوب زیرش وکم کن شله پخش کن بزار 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

برای زعفران باید زعفران رو بریزی تو ظرف بعد یخ بریزی روش بعد ببینید وقتی یخ باز میشه چقدر بیشتر زعفران رنگ و عطرش بیشتر میشه 

بعضیا زعفران رو با قند میسابن که اینم اشتباهه باعث میشه خوب رنگ و طعمش آزاد نشه

بعضیا نیاز به هم زدن دارن مرتب چک کنی حواست بهش باشه ولی برنج و اینا شعله پخش کن بذار کمی نمدار بریز توی قابلمه موقع دم کردن یا سرخ کردنیات به اونم حواست باید باشه البته اگه سیب زمینی که کهنه باشه رنگش تیره می‌شه کلا

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

زعفران با تیکه یخ چی؟من همیشه اینکارومیکنم

عالیه عزیزم اینو جا انداختم ولی شما گفتی

برای رفع بوی سوختگی برنج پیاز خوبه،برای شوری غذا سیب زمینی

البته نونم خوبه بذاری روی برنج