سلام خوشگلا هر سری نکاتی رو که یادم بیاد مینویسم و تاپیک میزنم شاید به دردتون بخوره 😻
برای شکرک نزدن شربت زولبیا ،شیرینی هاو... زمان رو حرارت بودن اصلا همش نزنین یا اگه مجبور شدین هم بزنین از یه قاشق چوبی استفاده کنین زودم در بیارین از توی ظرف آبلیمو هم یادتون باشه اخراش بریزین
●کف روی مربا رو رو هنگام پخت بردارین و اخرای پخت آبلیمو بزنین تا کپک نزنه
● برای سر نرفتن شیرتون یه بشقاب ته قابلمه بذارین ولی خب شعله نباید زیاد بالا باشه
● از سیف کرمی میتونین برای جرم گیری شیر آلات استیل استفاده کنین آسیبی نمیزنه یا همچنین برای قابلمه رویی و... میتونین استفاده کنین
●برای روشن کردن شمعک وسیله ای که مشعلش خرابه یا راحت نمیتونین دستتونو نزدیک ببرین میتونین از ماکارونی استفاده کنین ماکارونی خشک رو بسوزونین مثل چوب کبریت میمونه 😄
● يكي از کاربرا امروز بهم میگفت برای اینکه خمیر پیتزاش نچسبه کمی بکینگ پودر میپاشه کف قالب و خوب بوده
●این روش دم کردن زعفران خیلی خوبه اول اینکه خوب بسابین زعفران رو بهش آب سرد بریزین نه آب جوش بعد بذارین ردی سماوری، کتری... تا خوب دم بکشه