2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن با دستور پزشک منظورمه

آها داداش من چن بار خودکشی ناموفق داشته دارو داد بهش روانپزشک دوماهی خورد میگه افکارم بهم میریزه وفصدم واسه خودکشی بیشتر میشه و دیگه نخورد 

اگه دکتر قطع کنه دارو هاتو عالیه ک مگه بهتر نشدی گلم

آها داداش من چن بار خودکشی ناموفق داشته دارو داد بهش روانپزشک دوماهی خورد میگه افکارم بهم میریزه وفص ...

من زده بود ب جسمم دردهای جسمی داشتم چهار ماهه میخورم ولی همش دلم میخواد بمیرم همه میگن دارو نخور عادت میکنی 

من زده بود ب جسمم دردهای جسمی داشتم چهار ماهه میخورم ولی همش دلم میخواد بمیرم همه میگن دارو نخور عاد ...

همه اشتباه میکنن تا چن ماه اول روان بهم میریزه ولی بعدش اوکی میشه شما چی میخوردین عزیزم

همه اشتباه میکنن تا چن ماه اول روان بهم میریزه ولی بعدش اوکی میشه شما چی میخوردین عزیزم

الان سرترالین ۱۰۰یکی صب یکی شب .پوکساکیم ۱۰یکی صب یکی شب .پرفنازین ۲یکی شب .پرگابالین ۱۰۰شب یکی

الان سرترالین ۱۰۰یکی صب یکی شب .پوکساکیم ۱۰یکی صب یکی شب .پرفنازین ۲یکی شب .پرگابالین ۱۰۰شب یکی

داداشم سرتالین نورتیپیلین و پرگابالین 

سرتالین میخورد حالش بدتر میشد

من دردهای جسمیم بهتر شده ولی همش دلم میخواد بمیرم و حوصله هیچکسو ندارم

اشکال نداره عزیزدلم قوی باش طبیعیه گلم خوب میشی فداتشم بیشتر بیرون باش خوش بگذرون بادوست و خانوادت تنها نمون اصلا

اشکال نداره عزیزدلم قوی باش طبیعیه گلم خوب میشی فداتشم بیشتر بیرون باش خوش بگذرون بادوست و خانوادت ت ...

من همیشه تنهام همه هم هی میگن دارو نخور بدتر میشی دکترم گفت دوسه سالی بخوری خوب میشی