نمیدونم حساسیته یا عفونت ولی همسرمم میگه مجرای ادرارش سوزش داره
اینجا نوبت دکترا خیلی طولانیه تا برم مردم یه قرصی پمادی چیزی معرفی میکنید
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
این عفونتم از مرداست معلوم نیست با چند نفرن اشغالا
دیگه حالا انقدرم عصبی نباش خودشونو خوب نشورن هم میشن ایدز که نیست بگی حتما رابطه داشته عفونته خودتو درست نشوری هم میگیری دستشویی عمومی بری میگیری استخرم گیری وهزارتا مورد دیگه اصلا همین نواربهداشتی منبع اصلی عفونت برای خانماست
بابا نسل اینایی که وارد هر تاپیک مربوط و نامزبوط میشن و ترس خیانت میندازن تو جون زنا چرا منقرض نمیشه😐😐
عزیزم عفونت یه چیزیه که واسه همه پیش میاد ترس نداره،قرصایی که معرفی کردن رو بخورید حل میشه.من خودم مترونیدازول میخورم هر ۱۲ساعت.وقت دکتر بگیرید برید ولی برای بهترشدنش تا وقت دکترتون مترونیدازول بخورید چون دکترم همینو میده معمولا
😐
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
دیگه حالا انقدرم عصبی نباش خودشونو خوب نشورن هم میشن ایدز که نیست بگی حتما رابطه داشته عفونته خودتو ...
دست شویی عمومی زیاد میرم 😭 پد حساسیت میده بهم لباس زیرم همینطور
دیگه حالا انقدرم عصبی نباش خودشونو خوب نشورن هم میشن ایدز که نیست بگی حتما رابطه داشته عفونته خودتو ...
اتفاقا دکتراش میگن بیشتر عفونت منتقل میشه اونم از شریک جنسی مطمعنا زن چنتا شریک نداره پس از مرد منتقل میشه همون استخرم ۱ درصده منتقلش که اسی میگه استخر نرفته شما هم بیشتر تحقیق کن
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
نه بابا همه چی رو به مردا ربط نده البته من خودمم اولش چنان دعوایی کردمو گارد گرفتم که از تو بوده که رفت ازامایش داد و دکتر گفت از کوچکترین الودگی میتونه باشه من خودم با اینکه خیلی رعایت میکنم گرفتم
اتفاقا دکتراش میگن بیشتر عفونت منتقل میشه اونم از شریک جنسی مطمعنا زن چنتا شریک نداره پس از مرد منتق ...
عزیزم من نیاز به تحقیق ندارم درسشو خوندم عفونت های ویروسی و بیماری های جنسی حرف شما درسته
عفونت باکتریایی و قارچی هم نمیگم صد درصد از خود خانمه ولی دلیلشم این نیست مرد با صدنفر باشه اگه خودشو قبل رابطه نشسته باشه عرق بدنشم میتونه باعث عفونت بشه همینطور بزاق دهان و…شما بیشتر تحقیق کن برای اطلاعات عمومیت خوبه
والا من میمردم از سوزش البته بعد عکس رنگی اونطوری شدم و بعدش پاپ ایمیر دادم که التهاب خیلی شدید نشون داده بود ولی با عسل زود درمان میشه والا من همه ی داروها رو امتحان کردم جواب نداد فقط گیاهی