2777
2789
عنوان

نامزدم 15 روزه که پیام نداده

209 بازدید | 14 پست

منم نه آنلاین شدم نه پیام دادم نه استوری گذاشتم دارم دیوونه میشم خیلی ناراحتم تو تایپکا قبل توضیح دادم دلیلشو یعنی مردا به رابطه برمیگردن؟؟؟

دوس پسر؟

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه صفحه دیدم همه ی تاپیکا در مورد اونه کدومو بخونم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

وقتی رفته و دوهفته خبرنگرفته هنو میخای منتظر بموتی؟ببین گلم پسری ک دختری رو بخاد الکی سرمسایل مالی نمیره اونم شما ک میگی گفتم عروسی نمیخام و....پ بدون قصدش دوستی بوده دیده داره جدی میشه پاپس کشیده و یا گزینه دیگ پیدا کرده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
عزیزم 6 ماه باهم بودیم داشتیم آشنا میشدیم

فداسرت .مردزندگی نبود کسی که زودشانه خالی کرده زیرمخارج بهتر انشاالله بهترین سرراهت بیاد عزیزم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا