2777
2789
عنوان

شوهرم بی مهره

140 بازدید | 9 پست

من باردارم شوهرم کارش روی نیسان هست میتونه بارتوی شهری هم ببره ولی یه روز خونه هست دوروز نیست الانم که اویل بازداریم هست دلم میخواد کنارم باشه حالا دیشب رسیده خوابیده بوده من خونه بابام هستم قرار بود بیاد اینجا صبح تاالان زنگش زدم گوشی برداشته میگه خواب بودم ولی اصلا صداش شبیه وقتی خوابه نبود منم عصبانی شدم وقتی قطع کرد پیام دادم (معلومه خیلی دلت برام تنگ شده دیگه خرفرضم نکن خواستی بیا نخواستی هم نیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا انقدی حسابش نکن که از این کاراش ناراحت بشی هر چی بیشتر توقع داشته باشی خودت اذیت میشی اونم ببینه برات مهم نیست خودش بیشتر میاد سمتت 

البته بگم بهت حق میدم ولی چه میشه کرد خیلی از مردا بی مهرن

اصلا انقدی حسابش نکن که از این کاراش ناراحت بشی هر چی بیشتر توقع داشته باشی خودت اذیت میشی اونم ببین ...

احه تو بارداری توقع نداشتم واقعا اینطور رفتار کنه باهام دائم باید خونه بابام باشم به خاطر کارش جلو شوهر خواهرم راحت نیستم

احه تو بارداری توقع نداشتم واقعا اینطور رفتار کنه باهام دائم باید خونه بابام باشم به خاطر کارش جلو ش ...

منم شغل شوهرم جوریه باید همش خونه بابام باشم منم ماه ۸ هستم و خیلی تنگی نفس و پادردم ولی اونم بی اهمیته نسبتا غرورم اجازه نمیده گله کنم

منم شغل شوهرم جوریه باید همش خونه بابام باشم منم ماه ۸ هستم و خیلی تنگی نفس و پادردم ولی اونم بی اهم ...

چطور میتونی اخه درسته سرکار باشن آدم میگه سرکارن ولی دیشب تا حالا رسیده پا نمیشه بیاد