2777
2789
عنوان

خانوما بیاین 🤚

42 بازدید | 8 پست

واسه جهیزیه سرخ کن بخرم؟ خیلیا میگن استفاده میشه خیلیا هم میگن نه کاربرد نداره

بیشتر برای  سرخ کردن مرغ و گوشت و سیب زمینی و بادمجون میخوام

چون همسرمم بدنسازه سینه مرغ باید بخوره بعد تمریناتش تو سرخ کن بدون روغن خوب سرخ میشه ؟ چون روغن نمیخواد اینجوری سالم تر میپزه مگه نه؟

بنظر من خیلی کاربرد داره بازم نمیدونم نظر خودته 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین گلی اگه پول کافی داری و وسایل واقعا ضروری رو خریدی ، بله خیلییی‌ وسیله ی خوبیه این عالیه و سالم 

اما اگه چیزای واجبت مونده ، میتونی بعدا بخری 😊 اما در کل چیز عللییههه

کاربری دست دو نفره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین گلی اگه پول کافی داری و وسایل واقعا ضروری رو خریدی ، بله خیلییی‌ وسیله ی خوبیه این عالیه و سالم ...

اره همه چیزای لازم رو گرفتم یکی دو تا چیز مونده مثلا سرخ کن و بخار شور و اسنک سازم مونده به خاطر همین پرسیدم مرسی از راهنماییتون 

اره همه چیزای لازم رو گرفتم یکی دو تا چیز مونده مثلا سرخ کن و بخار شور و اسنک سازم مونده به خاطر همی ...

پس یگیر چون هم خیلیییییی‌ غذا های سالم و لاکچریییی‌ میشه باهاش درست کزد 😍😍 هم واسه مثلا مادر شوهری‌ کسی که چربی نمیتونه بخوره ، بدون روغن درست کن 

کاربری دست دو نفره