2777
2789
عنوان

عمل لوزه

115 بازدید | 14 پست

سلام اومدم یه تاپیک راجب این عمل لوزه توبزرگسال بنویسم که تجربه امودراختیاربقیه بذارم چون خودم خیلی ازتجربه های دیگران استفاده میکنم من به علت اینکه لوزه هام دچارحفره شده بودن وبادارودرمانی به مدت۲هفته خوب نشدن دکترم گفت بایدعمل کنی ازشب منوبستری کردن وصبح روزبعدساعت۱۱رفتم اتاق عمل امامتاسفانه من به سختی بهوش اومدم وتاساعت۵بعدازظهرتوریکاوری بودم بعدازبهوش اومدن دردشدیدی روحس میکنی که ارزومیکنی ای کاش همون بیهوش بمونی مسکن هم نمیزنن چون تازه بهوش اومدی بعدازدوساعت بهت اجازه میدن که ابمیوه ی سردیابستنی بخوری که من شروع کردم بستنی خوردن ولی انگارخورده شیشه داری میخوری اینقدردردناکه به سختی چندقاشق خوردم بادردشدیدخودمومرخص کردم همون شب دکترگفت بمونم امامن ازبیمارستان بیزارم والبته هم کارخاصی انجام نمیدن حتی مسکن وسرم هم نمیزنن پس دیدم بودنم بیفایده است ورفتم خونه همش گیج بودم ومیخوابیدم ولی حتی توخواب هم دردوحس میکردم داروهایی که دکتر نوشته بودرواستفاده میکردم امادردمواروم نمیکرد وروزی چنددفعه ازشیاف دیکلوفناک استفاده میکردم تادردم یه ذره بهتربش دردش ازگلومیزنه به گوش ووقتی میخوای حرف بزنی یاغذاقورت بدی یاحتی اب دهنتوقورت بدی دردناکه الان چهارمین روزازعملم گذشته ومن همچنان دردبدی دارم وفقط میتونم برنج کته باماست ومایعات بخورم امیدوارم این مطالب به کسی که نیاز به راهنمایی داشته باش کمک کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تا برسم خونه سه بار ماشین نگهداشت شوهرم ب شدت خون بالا می‌آوردم خیلییی بد بود رسیدم خونه تا برسم ...

من خون بالانیاوردم ولی دردبدی دارم شمااحتمالاموقع عمل خیلی خون واردمعده اتون شده 

وای خدا خواهرزادم ۴سالشه لوزه داره ینی اونم انقد قراره درد بکشه😰

نه بچه هادردزیادی روندارن این دردروفقط بزرگسالان میکشن وگرنه بچه کوچیک دوروزبعدش سرپامیش وزخمش هم زودترمیم میش

آره دکتر گف مشکلی نیس اگه لخته شد زود بیا منم خیلیی درد کشیدم آبم نمیتونستم قورت بدم

منم الان بااینکه چهارروزگذشته ولی اب هم به سختی میخورم تاده روزطول میکش