2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد ...

277 بازدید | 13 پست

سلام قشنگا ، همسر من میخواد ماشین بگیره بزنه به نام من ، ازونجایی که مامانش خیلی حساسه پسراش چیزی به نام زناشون نکنن ، بنظرتون چی بگیم ؟ اخه همسرم پایان خدمت نداره نمیشه به نام خودش بزنه من میگم اگر بفهمن بدتر حساس میشن اگه تاپیکای قبلم و بخونین متوجه میشین چجور ادمایی هستن 

نظرتون چیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا کل تاپیک هات درمورد اوناس بنظرم ب اسم هرکی بزنید بازاونا حرف میزنن پس ب اسم خودت بزن ک هم بسوزن هم حرفم بزنن مهم نباشه برات ،فقط تومغز شوهرت فرو کن ک هرچیم شد پشت توباشه ،دیگه خودش پایان خدمت نداره دیگه لابد توقع دارن ب اسم اونا یا درو همسایه بزنه معلومه شما در اولویت هستی 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بنظر اصلا نباید به حرف مامان باباش اهمیت بده درسته حق به گردنشون داره ولی قرار نیست تو زندگی پسرشون دخالت کنن مگه پدربزرگ. مادربزرگش تو زندگی مامان باباش دخالت میکردن؟ واقعا متاسفم برا اینجور ادمایی شماهم زندگی خودتون و تصمیم‌های خودتونو دارین بنظر بدون اینکه بهشون چیزی بگین بزن به نام خودت چیزی هم گفتن با احترام جوابشون بده که بهشون برنخوره😐

متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌

بنظر اصلا نباید به حرف مامان باباش اهمیت بده درسته حق به گردنشون داره ولی قرار نیست تو زندگی پسرشون ...

اهمیت نمیده اصلا ، اونا با سیاست همیشه نخ میدن مستقیم خودشونو خراب نمیکنن