2777
2789
عنوان

موقع کنکور

238 بازدید | 15 پست

باشگا ثبت نام کنم؟  

یکو نیم ساعت هر روز صب 

تعداد رای : 28
نظرسنجی
اره
13
46%
ن
15
53%
شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یک روز در هفته باشه 

600 شهریه بدم برا 4 روز در ماه 

خیلی کمه 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
کجایی مگه شهرستان جلسه ای ۵۰ تومنه

جلسه ایی خبر ندارم 

اگ از اینا نباشی ک بعد باشگاه نمیتونن بدرسن برو خیلیم خوبه باعث میشه هیجاناتت تخلیه شه و انرژیای منفی ازت دور شه و استرست کم شه و تفریحم هست 

ولی اگ میبینی بعد باشگاه قبل باشگاه 3 4ساعتت تلف میشه بجای باشگاه تو خونه ورزش کن و برو پیاده روی

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
تجربی هستی‌ ثبت نام نکن

ربطی نداره😐

من تجربیم ورزش حرفه ایم کار میکنم😑

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
چه باشگاهیه فک کنم طرف داره تیز بازی در میاره

ن شخر ما ارزونش 350 میگیره گرونش 850 

این باشگاهش ن بزرگه ن خیلی کوچیک