2789
عنوان

آینده..

68 بازدید | 10 پست

سلام من ۱۵ سالمه ازتون یه راهنمایی میخوام 

فقط برای سوالم وارد نی نی سایت شدم و اینکه یه خواهشی ازتون دارم میشه بگید چطوری ازش خارج شم وقتی که راهنماییم کردین میخوام بیام بیرون ازش

من کلاس هشتمم و الان وسط امتحانا هستم درسم خیلی خوبه فقط ریاضیم یکم افت کرده امسال اونم بخاطر اینه که انبارش کرده بودم قبلا خیلی به درس علاقه داشتم ولی الان حس میکنم خعلی سخت شدن واسه همون دوست ندارم ادامش بدم یا برم تجربی یا انشانی بعدها..

میخواستم بگم امسال تابستون برم یه کاری برای خودم انجام بدم مثلا به ارایشگری خیلی علاقه دارم خواهرمم فیشال انجام میده و نزدیک خونمون کار میکنه با خواهرمم خیلی جورم خودمم دختر زرنگیم یعنی استعداد دارم عاشق ارایشگریم لاین ناخونو دوس دارم وضع مالیه خودم خوبه که مثلا مواد بگیرمو اینا بنظرتون چیکار کنم برای ایندم خوب باشع؟🌿

خیلی معذرت میخوام که طولانی شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر طوری هست یه لیسانس بگیر.در کنار آرایشگری هم یاد بگیر.برت آینده و ازدواج خوب حداقل لیسانس رو ...

اخه حس میکنم درس خوندن پیرم میکنه خیلی برای امتحانا و استرسش عذاب میکشم مثلا طوریم که دوست ندارم نمرم پایین شه موقع امتحانا صب تا شب تو اتاق دارم میخونم به این فکر میکنم که درس اخرش میخواد برام چیکار کنه فقط وقتمو هدر میدم

اخه حس میکنم درس خوندن پیرم میکنه خیلی برای امتحانا و استرسش عذاب میکشم مثلا طوریم که دوست ندارم نمر ...

در کنار درس آرایشگری هم یاد بگیر.هر چند اگر درست خوبه هیچی جای درس رو نمیگیره.من چند سال آخر مدرسه خوب درس خوندم کادر درمان شدم و خیلی راضیم

در کنار درس آرایشگری هم یاد بگیر.هر چند اگر درست خوبه هیچی جای درس رو نمیگیره.من چند سال آخر مدرسه خ ...

میدونید چیه خواهرمم دیپلم گرفته رشته انسانی رفته بود ولی ادامه نداد میگه برای درس خودتو عذاب نده الان خودش ازاد رفته بیوتی تراپیست شده راضیم هست حالا انشالاه میخواد برای خودش مغازه بزنه من میگم الان این همه فوق لیسانسی ها بیکارن ولی از یه طرفی هم میدونم بعد ها به خودم میگم عرضه نداشتی درستو ادامه بدی و وقتی میبینم رفیقام درس میخونن برام یه طوری میشه که من نتونستم اما اگه به جایی برسم خب قطعا به خودم افتخار میکنم