2777
2789
عنوان

شعور چیز خوبیه...

157 بازدید | 15 پست

چند جا دیدم که کلی به آدمایی که زیاد اهل حجاب نیستن توهین میکنن 
اگر قصد امر به معروفه باور کن ما رو از خودتون و خداتون متنفر کردید ترجیح میدم انسان باشم تا معتقدی که با دینش ازارمون میده
اگر خوشت نمیاد حداقل بی احترامی نکن به ما و علایقمون میدونم یکم با شعور بعضی ها مغایرت داره ولی امتحان کن 
گفته دوست  داری شوهرت به زنای بی حجاب نگاه کنه؟! اخه من که میدونم شوهر خودت با چند تا زن مثلا مومن مثل خودت تیک میزنه اگر همسرت خرابه دلیل بر بد بودن دیگران نیست که 
مرد باید خودش نگاه نکنه اگر میگی طبیعتشه ، طبیعت منم اینه با هر عقایدی زنگی کنم 
این کاری که میکنید امر به معروف و نهی از منکر نیست فوضولی و دخالته 
اگر سواد داشته باشید و قران بخونید که حتما ندارید، و نمیفهمی اصلا هدف از زندگی چیه ،خدا گفته تو دین اجبار نیست تو نیاز نیست تعیین تکلیف کنی برای بقیه ، احترام بزار که احترام ببینی 
فایده نداره حرف زدن وقتی همه خودشونو به خواب زدن کاش از عقلتون استفاده می‌کردید که چقدر ما رو اذیت میکنید مطمئن باشید دل ما از شما های مثلا مومن خیلی پاک تره ، یعنی خدایی که از بخشش و بزرگیش و عادل بودنش حرف میزدیم،حجاب مارو با تهمت و دل شکستن شما، برابر گذاشته ؟    اگرم میخواد پاک شه کاربری اشکال نداره در عوض حرفمو زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب منم دیدم به اونا که محجبه هست میگن امل عقب افتاده حتی همین جا دیدم میگن پلاستیک زباله میکش رو سرشون بالاخره همه طور آدمی اینجا هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من این اختلافات و خیلی از طرز برخوردهای بد و توهین هارو دیدم و واقعا و قابل مخالفم 

اینکه آدم خودشو بالاتر بدونه و فکر کنه حتما من بهشتی هستم و این جهنمیای بی حجاب رو باید به زور ارشاد کنم متنفرم 

چون خودم همه جوره تو دوست و آشنا و فامیل دارم 

ولی یه نکته هم بگم خدا تو قرآن گفته لااکره فی الدین یعنی در انتخاب دین اجبار نیست اما تو آیه های دیگه گفته رعایت حدود اسلام در اجتماع واجبه  

من کاری به حجاب و یا بی حجابی کسی ندارم هرکس به خودش مربوطه ولی گناه هرکس پای خودشه اونی که حجاب داره ولی زبونش تنده مجازات کارش رو میبینه و اونیم که حجاب نداره و ولی مهربونه مجازات کار خودش رو میبینه خدا نمیاد انسان ها رو بزار رو ترازو باهم مقایسه کنه

لا إله إلّا اللّه
خب منم دیدم به اونا که محجبه هست میگن امل عقب افتاده حتی همین جا دیدم میگن پلاستیک زباله میکش رو سرش ...

اینو در نظر بگیر که جامعه طرف کیه قطعا اون با حجابه 

اون حرفایی که میزنن به بی حجابا به مراتب بدتره 

اینو باید همه بفهمن که ما نمیتونیم بگیم حجاب خوبه بده یا همینطور در مورد اون بی حجابه نظر بدیم سرمون به کار خودمون باشه و به همه احترام بزاریم 

من کاری به حجاب و یا بی حجابی کسی ندارم هرکس به خودش مربوطه ولی گناه هرکس پای خودشه اونی که حجاب دار ...

من اینجا دیدم طرف چادریه(( تو تاپیکاش خودش گفته)) بعد انقدر بی ادب و بی تربیته کافیه پرت بگیره به پرش یه فحشایی میده که تاحالا نشنیدی شعور خوب چیزیه واقعا

کاربریاشون برای ۸۸ و ۹۰ موندم نی نی یار این بی چاکو دهنارو چطور میزاره بمونن بقیه رو لغو میکنه سریع

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
اینو در نظر بگیر که جامعه طرف کیه قطعا اون با حجابه  اون حرفایی که میزنن به بی حجابا به مراتب ...

من کار به جامعه ندارم وقتی این حرف میزنند به شخصیت و پوشش طرف توهین میشه حالا پوشش طرف هرچی میخواد باشه بعد هم نگاه مردها فقط رو بی حجاب ها نیست بیمار باشه حتی به محجبه هم نگاه میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من این اختلافات و خیلی از طرز برخوردهای بد و توهین هارو دیدم و واقعا و قابل مخالفم  اینکه آدم ...

درسته کسی نگفت که دین بده ولی بهتر نیست اول رو خودمون کار کنیم ؟ این بهتر نیست که هر کی با عقایدی که داره دوستانه با همدیگه زندگی کنن ؟ خیلیا به خاطر این رفتارا از دین زده شدن لازمه زندگی خوب احترام به همدیگس تو جامعه 

من کار به جامعه ندارم وقتی این حرف میزنند به شخصیت و پوشش طرف توهین میشه حالا پوشش طرف هرچی میخواد ب ...

منم همینو میگم دیگه 

ولی من بی احترامی نکردم خیلیم احترام میزارم به هر نوع پوششی ولی میگم دینو واسه خودمون نگه داریم اگر کسی خواست میره انتخابش میکنه 

من اینجا دیدم طرف چادریه(( تو تاپیکاش خودش گفته)) بعد انقدر بی ادب و بی تربیته کافیه پرت بگیره به پر ...

دیگه تربیت و معرفت به چادر اینا ربطی نداره که من آدم میشناسم شاید تو عمرش نماز نخونده باشه ولی آدم دلش میخواد ساعت ها بشینه و باهاش حرف بزنه از بس که مهربونه ولی آدم هم میشناسم سراز سجده برنمیداره ولی آدم دلش نمی‌خواد بهش سلام بده ......ولی حرفم اینه چرا ما باید بخاطر حرف بقیه از خدا دور بشیم مگه خدا خدای اون آدم با حجاب بددهنه که ازش متنفر بشیم ؟؟باید خدا رو با قرآن و اهل بیت بشناسیم خدا تو قرآن گفته حجاب رو رعایت کن نماز بخون پس منم انجام میدم انسانیت کافی نیست باید به حرف خدا عمل کنیم چیکار به بقیه داریم هرکس رو تو قبر. خودش میزارن بی عقلی آدم بخاطر حرف بقیه از خدای خودش دور بشه و اون دنیاشو ببازه

لا إله إلّا اللّه