2777
2789
عنوان

ثبت نام در ساماانه یکپارچه خودرو

175 بازدید | 29 پست

سلام خانمای عزیز

کسی تو سامانه یکپارچه خودرو ثبت نام کرده؟شرایطش چجوریه؟چه مبلغی باید تو حساب باشه

من یه مقداری پول پس انداز کردم برای خودم میخوام یه ماشین بخرم که دیگه شوهرم مجبور نباشه با تاکسی و وسایل  نقلیا عمومی بره سرکار و اونم با ماشین خودش بره

ولی نمیدونم چه مبلغی هست و چیا میشه ثبت نام کردلطفا راهنمایی میکنین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

100میلیون بایدتوحسابت باشه

برای هر نوع ماشینی بستگی به مبلغش نداره یعنی؟مثلا من ۲۰۷ معمولی میخوام ثبت نام کنم قیمت روزش ۳۰۰ و خورده ای هست کارخانه

مبلغ پیش پرداختو زده ۱۳۷ میلیون و خورده ای یعنی من اول باید یه حساب وکالتی باز کنم ۱۰۰ تومن بریزم تو اون حساب بعد اگه تونستم ثبت نام کنم دوباره ۱۳۷ تومن بریزم تو حساب؟

قیمتاهنوز مشخص نیست ولی ماشینا سایناوکوییک وشاهین اینان ماساینا نوشتیم شوهرم میگه شاید 260میلیون باش ...

انشالله به سلامتی و چرخش براتون بچرخه 

چقدر خوب 

یعنی کلا ۲۶۰ تومن ؟پیش خرید کردین؟

برای هر نوع ماشینی بستگی به مبلغش نداره یعنی؟مثلا من ۲۰۷ معمولی میخوام ثبت نام کنم قیمت روزش ۳۰۰ و خ ...

اره اولش باید 100تومن توحساب وکالتی باشه تا بفهمنن پول داری😐😏 بعدمدتی  اسم ماشینایی که عرضه میکنن رو ارائه میدن شما ثبتنام میکنی بعدشم قیمتا میاد انگار 3ماه قبل تحویل باید کل پول ماشین رو بریزی بحسابشون

اره اولش باید 100تومن توحساب وکالتی باشه تا بفهمنن پول داری😐😏 بعدمدتی  اسم ماشینایی که عرضه م ...

۳ ماه قبل تحویل؟چه خوب من فکر کردم موقع تحویل باید پولو بریزم

پس الان باید ۲۳۷ تومن در حال حاضر داشته باشم

یه کمی شرایطش پیچیده شده کلا

من فکر میکردم اون ۱۰۰ تومن رو که ریختی ۳۷ تومن میذاری روش میشه پیش پرداخت و مثلا ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومنو چندماه بعد موقع تحویل میدی 😂  چون نوشته بود مبلغی که واریز میشه کمتر از پنجاه درصده و بقیش زمان تحویل تسویه میشه پس باید اضافه کنم مبلغو....

اسی جان دیراومدی باید تا۲۹ پول میریختی و ازشرکت سایپا و مدیران خودرو کرمان موتور هس ماشین ها نه ایرا ...

وایی پس جاموندم

من کلا شانس ندارم

من ایران خودرو حقیقتا میخواستم ثبت نام کنم پس باید کمی صبر کنم...