2777
2789
عنوان

مادرشوهر😑😑😑

257 بازدید | 15 پست

سلام خانما به نظرتون چرا من اینجوری میشم؟

وقتی مادرشوهرم میبینم یا میاد خونمون یا من میرم استرس میگیرم عصبی میشم حالم بد میشه ناراحتیم نداریم  وقتی هم میاد خونم پرنده هام انقدر سروصدا میکنن خودشونو میزنن به قفس هروقتم میره یک اتفاقی میفته دفعه پیش که اومد جوجه پرندمو دید صبح رفتم دیدم مرده خودمم انقدر بهم میریزم دست و پام میلرزه باردارم کامل ضعف میکنم😑😑😑😑😑😑

پر از انرژی منفیه افریطه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش که میره حتما اسپند دود کن

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

اینطور صحبت کردن درست نیست 

مادر همسر شماست 

اگه بدی میکنه یا حرفی میزنه جوابش رو بدید دیگه اینطور حرف زدن نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پر از انرژی منفیه افریطه

نمدونم والا به همه جا سرک میکشه وقتیم میاد باید بگیم جایی کارداریم که بره الانم اومد توحیاطو یک دید زد رفت تازه زردالو هم خریده بود الکی تعارف زد اخه توجعبه داخل پلاستیک چجوری بردارم میگه میخوری بردار ولی بدای مرباس منم دلم خاست 😪😒

نمدونم والا به همه جا سرک میکشه وقتیم میاد باید بگیم جایی کارداریم که بره الانم اومد توحیاطو یک دید ...

وووییی زردالو دلم خواس