2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داشته میگفته که..

293 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم پیش یکی ک باهاش رودربایستی داره داشته میگفته ک بهم گفتن عروست چیکارکرده ۳ تاپسر داره پز زیرپوستی میداده برای طرف اونوقت من بارداری دوممه دختر دارم اینم دختره اصلا در حاملگیم ی زنگ نمیزنه باید خودم زنگ بزنم الکی میگه میخاستم بهت زنگ بزنم نشد خدایا چقد تبعیض.... اونروز رفتم خونشون گفتم همش دلم نون خونگی تازه میخاد فک میکردم برام درس میکنه میاره هه زهی خیال باطل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال. هرکی یطور درگیره. منم باردارم. برای هردو خانواده نوه اوله. مادرشوهرم دختر نداره. همش ذوق میکردن بچه من دختر باشه. پسر شد. اونروز بهش میگم چرا هیشکی واسه بچه من ذوق نداره!؟؟؟ مثلا نوه اول خونواده ست. چی بگه خوبه؟؟

میگه خب آخه اگه دختر بوووود…

با اینکه خودش اعتراف کرد. تا فهمیده من باردارم رفته نذر کرده پسر بشه که پسرش، پسر داشته باشه…

خودتو اذیت نکن. به منم نه کسی سر میزنه. نه چیزی برام میارن. حالت با خودت خوب باشه. دختر نعمته بخدا. من از خدام بود بچم دختر بشه. عاشق دخترم کلا. 😍😍

افکار قدیمی داره بااینکه میدونه شوهرمن ضعیفی داشته همه چیم ب مرد هس حالا داره فک میکنه جاریم پسر اور ...

به دل نگیرمنم بچه اولم دختره خواهرم یه دونه بچه داره دختره.بچه دومموبارداربودم هیچی به خانواده شوهرم نگفتم پدرشوهرم گفت شمادوتاخواهرا دخترزایین خیلی به دلم اومد ولی خب کاریش نمیشه کردفکرمیکنن زن نقش داره توجنسیت بچه.

فدای سرت عزیزم مهم فقط خودتی و گل دخترات مامان منم دوتا دختر داشت همش میگفتن بهش الان از دست پسراشو ...

مثل مامان من😍

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به دل نگیرمنم بچه اولم دختره خواهرم یه دونه بچه داره دختره.بچه دومموبارداربودم هیچی به خانواده شوهرم ...

منم همیتجور ب مامانم میگم الهی خدا ب خواهرم اول ی پسر بده دیگه خواهرم توعقده 

فدای سرت عزیزم مهم فقط خودتی و گل دخترات مامان منم دوتا دختر داشت همش میگفتن بهش الان از دست پسراشو ...

اره ب شوهرمم گفتم یجور خوب باربیان ک اینده سرشون دعوابشه از بس دخترامون خوب بشن همه چی الان نیس اگه کسی بهت بگه پسر نداری قانعش کردم دیگ بچه رو بیخیال شیم همین دوتاکافی

بیخیال. هرکی یطور درگیره. منم باردارم. برای هردو خانواده نوه اوله. مادرشوهرم دختر نداره. همش ذوق میک ...

اره واقعا خدا سالم دستم بده خیلیا چ کارا ک نمیکنن برای اینک بجدار شن اما نمیشن خدایا شکرت با خودم میگفتم خدایا گفتم ی پسر بده مکمل دخترم شه اینبار دختردادی اما حالا شکرت خوشگل سالم چش رنگی دستم بده

به دل نگیرمنم بچه اولم دختره خواهرم یه دونه بچه داره دختره.بچه دومموبارداربودم هیچی به خانواده شوهرم ...

بچه دومم پسره.بعدکه جنسیتوفهمیدم به مادرشوهرش گفتم خیلی به دلم اومد ازحرف پدرشوهرم که گفت دخترزاییم