2777
2789
عنوان

کیک خیس شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 36 پست

اینم ویدوش https://uupload.ir/view/inshot_20230515_002209128_576x1024_hu2j_tqhx.mp4/

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

پودر کیک قیمتش زیاده ولی ارد شیرینی بگیری کم تر در میاد ومیتونی کیک بیشتر درست کنی

من آرد معمولی دارم برا کیک خیس ها خوب میشه؟ 

یا حتما باید آرد شیرینی باشه؟

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم ویدوش https://uupload.ir/view/inshot_20230515_002209128_576x1024_hu2j_tqhx.mp4/

مرسی عزیزم 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 
پودر کیک قیمتش زیاده ولی ارد شیرینی بگیری کم تر در میاد ومیتونی کیک بیشتر درست کنی

نگو داغ دلم تازه میشه بی هنر تر از من تو آشپزی و شیرینی پزی نیست هیچ وقت بافت کیکم پوک وسبک نمیشه همیشه ماسیده و سنگینه  من واقعا همه موارد رو رعایت میکنم دیگه انداختم گردن فر و توستر به مامانم میگم وسیله خوب برام نخریدی از سر خودم رفع میکنم  

ارد شیرینی سبک ولی ارد دیگه سنگین میشه کیک وحالت خمیری

پس حتما آرد شیرینی یا همون قنادی بگیرم

نگو داغ دلم تازه میشه بی هنر تر از من تو آشپزی و شیرینی پزی نیست هیچ وقت بافت کیکم پوک وسبک نمیشه هم ...

ارد قنادی استفاده میکردی؟

نگو داغ دلم تازه میشه بی هنر تر از من تو آشپزی و شیرینی پزی نیست هیچ وقت بافت کیکم پوک وسبک نمیشه هم ...

الهی شاید دستورای که داری اینجوری میشه

منم همیشه کیک درست میکردم بد میشد

ولی ازوقتی تواین کانال تل عضو شدم چون تمام اشکال کار میگیره ونکته بهرنکته توضیح میده کیکهام عالی میشه

میخواستم چنتا عکس بفرستم نیومد تا ببینی چه کیک هایی شده

خدایا شکر

مرسی عزیزم 

عزیزم این دستور های هست ک سس شکلاتی از خود مواد بر میدارن هم عالی در میاد . 

عشقم عاشق شکلاتی خیس بود همیشه یا 4تا با هم درست میکردم واسش؛ یا دو تا 

همیشه هم  از فر در میوردم خودش بُرشاشو میزد ،خودمو خودش سلفون میکشیدیم روش 

میگفتم تنهایی نمیتونم و جفتمون میخندیدیم میگفتیم  یعنی قبلا  خودم تنهایی نمیگرفتم ؟!!!  ولی الان قبل از ترو یادمم نمیاد ....  

ی کیک کامل همون موقع میخورد  ... میگفت خیلی خوشمزستا .... تو جوابش همیشه میگفتم  خوشحالم ک دوسم داری 

الان نزدیک دو ساله کیک نپختم . و اون دو ساله هیییچ کیکی نخورد ه ... تو چشمون دنیا سیاه شد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی شاید دستورای که داری اینجوری میشه منم همیشه کیک درست میکردم بد میشد ولی ازوقتی تواین کانال تل ...

اسکرین بگیر میاد . 

عزیزم این دستور های هست ک سس شکلاتی از خود مواد بر میدارن هم عالی در میاد .    ...

الهی عزیزم چشام اشکی شد

نمیدونم چطور شد که دیگه پیشت نیست ولی بنظرم دوباره کیک درست کن برا خودت