2777
2789
عنوان

کراشم

89 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من الان یچیزی بذهنم رسید

کراشم پسرخالمه و از همه لحاظ خوبه ومن هنوز 17سالمه اون 23 و خب بم گفته بود دانشگاش ک تموم شد دنبال زن میگرده و خیلی چیزا بم گفته بود ک یجورایی میشه فهمید منو میخواد

دوستیم وهمیشه باهم حرف میزنیم واینا داستانمونم تایپک قبلی نوشتم، حالا بچه ها من از ازدواج خوشم نمیاد از مسؤولیت بدم میاد .. فرض کنیم یکی دوسال دیگه اومد خواستگاری چکار کنم؟ 🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی دوسال دیگه همون موقع تصمیم میگیری هر سال یه نگرش داری و کلی اتفاقای غیر منتظره میوفته به درست فکر کن

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

ازدواج کن اما به موقعش زود هم تصمیم نگیر

من دوس دارم بعد از اینکه مستقل شدم یا حالا وسطای راهش ازدواج کنم دوس ندارم به کسی تکیه کنم و ازش پول بگیرم

یکی دوسال دیگه همون موقع تصمیم میگیری هر سال یه نگرش داری و کلی اتفاقای غیر منتظره میوفته به درست فک ...

🥲درسته ولی من لعنتی همیشه به اینده فکر میکنم 🙂😂

🥲درسته ولی من لعنتی همیشه به اینده فکر میکنم 🙂😂

اینده ت الان باید درست باشه نذار ذهنت به حاشیه بره اولویتای زندگیت رو همیشه مشخص کن طبق اون پیش برو

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!