2777
2789
عنوان

محبت بلد نیستم

325 بازدید | 18 پست

بچها من واقعا محبت کردن بلد نیستم زبونی منظورمه اصلا رو ووووووم نمیشه ک به زبون بیارم شوهرم برعکس من خیلی احساساتیه گاهی اوقات حس میکنم خستش میکنم با رفتارای سردم سعی میکنم خودمو درست کنم امت نمیتونم همیشه ساکتم هرچی میگه من فقط با لبخند جواب میدن شورو شوقی تووو تعریف کردنم نیست خودم میدونم همین مشکلی دارم باز راهی براش پیدا نمیکنم میدونمم باید چیکار کنم هاااا اما واقعا به ربودن آوردنش براش خیلی سخته توروخدا یه راهی بهم بگید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ادما تا یه حدی محبت میکنن همونی که با خودت میگی محاله یروزی باهام سرد بشه به خدت میای میبینی توجهش بهت خیلی کم شده.... محبت پارتنرت رو با محبت جواب بده حتی بظاهر هم خودت عادت میکنی هم اوت به مرور ازت سرد نمیشه.... در ضمن ادما تغییر نمیکنن(خیلی سخت) پس اگر ینفر در قبال لطف و محبتش چیزی دریافت نکنه فقط اون لطف و محبت رو جای دیگه خرج میکنه که محبت ببینه.... در ضمن احتمالا شرایطت بخاطر این باشه که خودتم تو بچگی از سمت پدر و مادر محبت کافی ندیدی. 

مشکلم حرف زدن خجالت میکشم نمیدونم چراااا

همون خجالت رو میگم دیگه

تمرین از بینش میبره 

من از وقتی یکی از این گوگولی هارو آوردم خونه کلا ابراز احساساتم گل کرده اونقدر قوربون صدقه طو.طیم رفتم بعدش برام عادی شد الان قوربون صدقه همه میرم

منم هیچی نمدونم.  فقط مث سگ پاچه میگیرم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤