2821
2789
عنوان

بزنم یا نه

296 بازدید | 28 پست

تو راهه داره برمیگرده چندساعت تو راهه بنظرتون زنگ بزنم بهش حرف بزنیم؟😥 دلم براش تنگ شده

هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن حواسش پرت میشه

زنگ ک۶ زدم هیچ حرفی نزدیم😂ولی میگم موقعیت خوییه که صداشو بشنوی دوباره بزن نمیدونم چکنم میترسم عصبی شه

زنگ ک۶ زدم هیچ حرفی نزدیم😂ولی میگم موقعیت خوییه که صداشو بشنوی دوباره بزن نمیدونم چکنم میترسم عصبی ...

من بودم فوشت میدادم ،🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
من بودم فوشت میدادم ،🤣🤣🤣🤣

ولی خب منم بی خوابی زده به سرم باید سرگرم بشم😐 یه موضوعی پیشنهاد بدین که زنگ زدم دربارش حرف بزنیم😂

ولی خب منم بی خوابی زده به سرم باید سرگرم بشم😐 یه موضوعی پیشنهاد بدین که زنگ زدم دربارش حرف بزنیم😂

اخه اون بدبختو چیکار داری تو راهه الان پشت فرمون ادم خسته میشه پاشو برو کارتون ببین،🤣🤣🤣🤣من جات بودم الان خواب میبودم 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
اخه اون بدبختو چیکار داری تو راهه الان پشت فرمون ادم خسته میشه پاشو برو کارتون ببین،🤣🤣🤣🤣من جات ب ...

سعی میکنم بخوابم ولی فکر زنگ زدن نمیزاره😂😂 ولی اگه بزنم چیزی هم نمیگه ولی میدونم عصبی میشه

سعی میکنم بخوابم ولی فکر زنگ زدن نمیزاره😂😂 ولی اگه بزنم چیزی هم نمیگه ولی میدونم عصبی میشه

بخواب تا نیومدم کتکت نزدم،🤣🤣🤣🤪

بخواب تا نیومدم کتکت نزدم،🤣🤣🤣🤪

نیم ساعت پیش زدم ۴ دقیقه حرف زدیم همش سکوت😂 بعد من آدم پر حرفیم میگه چرا چیزی نمیگی گفتمش هنو تو حالت خوابم بعد دید چیزی نمیگم گفت عزیزم من پشت فرموتم تو هم بخواب😐 منم فقط گفتمش خداحافظ

ببین عزیزم 

این آدم ، آدم تو نیس

هر چه زودتر کات کن برو دنبال آدم خودت 

پسری که جدی به دختری فک کنه نیاز نیس بهش اصلا زنگ بزنی یا پیام بدی

خودش هر لحظه زنگ میزنه و پیام میده و ... 

تا آسیب ندیدی این رابطه رو تموم کن آدم مناسب خودت رو پیدا کن

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز