2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من و شوهرم روشمون اینکه که اصل قرض و وام نمی گیریم و هیچی رو هم قسطی نمی خریم دسته چک هم نداریم کلا با همون چیزی که واقعا داریم برنامه ریزی می کنیم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

با ۱۰ ،۱۱ میلیون حقوق 

۱۶۵میلیون یه جا بدهکاریم 

۳۰ میلیون یه جا 

ماهی ۵ تومن قسط میدیم 

خیلی خرج نمی‌کنیم فقط متاسفانه همه چی گرونه خیلی هم گرون

داریم جمع میکنیم ماشین بخریم چون نداریم 

و برادرم میخواد وام بگیره برامون داریم فکر می‌کنیم چطور قسط بدیم 

اینجوریدکه به جایی نمیرسین

مطمئنی نرسیدیم؟ 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من و شوهرم روشمون اینکه که اصل قرض و وام نمی گیریم و هیچی رو هم قسطی نمی خریم دسته چک هم نداریم کلا ...

ماهم همینطوریم دوتا قرعه کشی داریم فقط که اونم من با اصرار خودم نوشتم درلحظه هرچی داریم همونو خرج میکنیم

خدایا مسافر 
من و شوهرم روشمون اینکه که اصل قرض و وام نمی گیریم و هیچی رو هم قسطی نمی خریم دسته چک هم نداریم کلا ...

خیلی خوبه فک کن هیچ کسو نداری ک بهت کمک کنه ولی خب بعضی موقع ها شرایط فورسه 🥵

هیچی

ب زودی همسرم وام میگیره مجبور ب پرداخت قسط میشیم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙