2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عنبرنسا دود کن

چه ربطی داشت سید؟😐😑😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
عنبرنسا دود کن

ایشون یه بچه ۱۵سالست که به اکثر خانما گفته شوهرتو بکش خفش کن طلاق بگیر برو خونه ی بابات شوهرتو پرتش کن بیرون بزنش مهریتو بزار اجرا.ودرآخر دارچینو حلال مشگلات میدونه الانم که عنبر نسا اضافه شد

ایشون یه بچه ۱۵سالست که به اکثر خانما گفته شوهرتو بکش خفش کن طلاق بگیر برو خونه ی بابات شوهرتو پرتش ...

🤣🤣🤣🤣من جررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
منم افتادم دنبالش هی هشدار میدم😂😂😂😂😂😂😂

گناه داره نکن 😂😂😂💔💔💔

اخه ول کن نیست حالا به بچه ها میگه عنبرنسا دود کن نمره امتحانت خوب میشه

همین الان به یکی دیگه گفت دارچین بخور 😂😂😂😂😂🤣🤣

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز