2777
2789
عنوان

شوهرم...

170 بازدید | 16 پست

شوهر من در کل ادم خوش مشربیه. خودمم از بودن کنارش در حالت عادی ک مشکلی نیس لذت میبرم اما یه مسئله‌ای ک بعد ۷سال این دوسال اخیربیشتر شده اینه که ما وقتی میریم خونه پدرشوهرم ، شوهرم کلا میره تو فاز خستگی و ...اصلا یجوری میشه..مثلا تو راه داره قربون صدقه من میره ها تا میرسیم اونجا مودش عوض میشه. ۲سال خاستم کنار بیام گفتم مهم اینه کنارم خوبه این اخلاقشو فاکتور میگیرم ولی دیگه مخم نمیکشه خیلی رو مخه بگی بخندی یهو تبدیل به یه آدم دیگه بشه. حالا خونه بابای من بهترم میشه اونجا ولی نمیدونم چرا...

چیکار کنم؟ نمیخام ادامه پیدا کنه باهاش حرف زدم گفته اشتباه میکنی و نهایت اون شب هواسش بهم بوده ولی میخام همیشگی باشه

یعنی چ میکنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چ میکنه

رفتار بدی نداره ولی دیگه انگار منو نمیبینه 

فکر کن امشب تو راه گفتیم خندیدیم یهو تا رسیدیم اونجا انگار منو نمیشناخت . درحالیکه قبلا خوب صدام میزد یا باهام اونجاهم حرف میزد ...نمیدونم کلا یه آدم دیگه میشه 

رفتار بدی نداره ولی دیگه انگار منو نمیبینه  فکر کن امشب تو راه گفتیم خندیدیم یهو تا رسیدیم اون ...

میخاد بگ غرور داره پیش اونا عشق نشون نمیده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
شاید خجالت میکشه جلو خانوادش قربون صدقت بره

من نمیگم قربون صدقه بره کلا دیگه منو نمیبینه 

فکر کن یه سری تو ماشین هر حرف عاشقانه ای بگی زد چقدر حالم خوب بود اون روز...تا رسیدیم خونشون انگار منو نمیشناخت دیگه اصلا نه حرفی زد نه نگام کرد...خیلی حالم بد شد

حالا یکی نوشته بود شوهرم جلو مادرشوهرم پامو بوسید😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
بخاطر مادرش هست عزیزم،، شوهر من اینجوریه،، چون اکه مهربون باشه مادرش حسودی میکنه

نه اصلا بخاطر مادرش نیس مطمئنم 

اصلا یجور رفتار می‌کنه انگار منو دیگه نمیشناسه

میخاد بگ غرور داره پیش اونا عشق نشون نمیده

خب حالا این غرور ب چه دردش میخوره؟! اینجوری به اونا همش فکر میکنن پسرشون تو حونه هم همینقدر یوبسه.برا من دل میسوزونن. نمیخام 

کاش میشد مثل قبل بشه

حالا یکی نوشته بود شوهرم جلو مادرشوهرم پامو بوسید😂😂😂

اونم دیگه از اونور بوم افتاده 

شوهر من قبلا جلو خونوادش بغلمم میکرد ولی نمیتونم چرا ۲ساله انقد قیافه میگیره 

از اونجا ک بزمیگردیم ازش متنفر میشم باز فرداش ب حالت عادی برمی‌گردم. خیلی بده. 

یچیزی از خانوادش میدونه ک ب شما نمیگه .یکی حسادت میکنه احتمالا

نه ازین نظر مطمئنم‌. فقط انگار میخاد یجوری رفتار کنه اونجا ک بقیه ازش حساب ببرن 

نمیدونم چرا