2777
2789
عنوان

بالاخره زاییدم

1364 بازدید | 67 پست

سلام میخوام تجربم رو از زایمان بگم 

من ۳۸هفته و سه روز بودم رفتم دسشویی و وقتی پاشدم یه مقدار ابی ازم رفت اول چون ترسیده بودم گفتم نه کیسه ابم نیست اما دیدم همچنان خیس میشم و دست خودم نیست سریع وسایل و جمع کردم و رفتیم به سمت بیمارستان خصوصی وقتی رسیدیم اونجا بخاطر اینکه یه بار فشارم رفت رو ۱۲رو ۹قبولم نکردن گفتن تو سابقه فشار داری پذیرش نمیشی 

اگه هستین ادامه شو بگم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای وای منم زاییدم و خاطرع خوشی ندارم بای 

ب سلامتی عزیزم 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

سلام قدم نو رسیده مبارک اول برای ما منتظرا هم دعا کن بعد ادامه ش و بگو🥰😍♥️

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)

رفتیم ییمارستان دولتی اونجا پذیرش شدم با دهانه رحم یک سانت فرستادنم زایشگاه انقد ترسیده بودم که حد نداشت همینکه منو تو اتاق نگه داشتن صدای جیغای زنای زائو از اتاقای دیگ میومد و اومدن منم معاینه کردن فقط یک سانت بودم و نوار قلب ازم گرفتن انقباضاتم روی صد بود اما من چیزی متوجه نمیشدم از درد اصلا درد نداشتم ولی دستگاه انقباض نشون میداد

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

مبارک باشه عزیزم دست راستت توسرمن خاهر

کاش میشد همین فردا صبح زایمان کنم منم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
زاییدم چیه😐🤣 به دنیا آوردم

واقعا زایمان من زاییدن بود خیلی اذیت شدم هم بدنی هم روحی