2777
2789
عنوان

طلاق

155 بازدید | 11 پست

خانما راجب طلاق کسایی که اطلاع دارن میشه راهنماییم کنین لطفا....

من دادگاه داشتم وکیل همسرم گفتن راجب حق طلاقم که درست نیس براساس بند۱۳نمیدونم چی چی این شرط یعنی حق طلاق بعد ازدواج باید توی دفترخونه به صورت رسمی به خانم داده میشد نه اینکه جزو شروط ضمن عقد توی سند ازدواج ذکر بشه ودرست نیست وفلان و دادگاهم به عقب افتاد یعنی چی اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین جان من یعنی اگه جز شروط عقد باشه حق واقعیمون حساب نمیشه؟

منم درست متوجه نشدم اخه از لفظ قانونی استفاده میکردن...

درهرحال این درست نیست..

درکل دادگاه جای درستی نیس ادمو فقط عین کش میکشونن

چرا میخوای طلاق بگیری 

چی بگم اخه...جریان مایکمی متفاوته جانم کجاشو بگم کجاش بمونه....درکل من متاسفانه توی دوران محرمیت به بچه موندم و کاری ک نباید میشد پشیمون بودم اما از یه طرف خیلی دوسش داشتم خواستم باهاش زندگی کنم ادمش کنم....نشد...میگن فرهنگامتفاوته اختلاف به وجود میاد؟باور نمیکردم تا اینکه رفتیم زیریه سقف

واقعا متفاوت بود...واقعا حس میکردم که داغون شدم....و فهمیدم که اعتیادم داشته عوضی رو نمیکرده...دروغاش دراومد...اخلاقش یطوری بود میدونی خیلی ببخشید ولی همینکه ازپیش من پامیشد میرفت میدیدم توگوشی هزار جور فیلم وعکسای زنای دیگه رو تماشا میکنه دم ب دیقه حتی سرکار...اونقد وقیح...هرزنی رد میشد چندبار برمیگشت نگاه میکرد...روز زایمانم خالم میگفت دیده بودنش باماشین دور بر دخترا پلاس بود....هرچی میشد پیش خانوادش کوچیکم میکرد روم دست بلند میکرد...:)