2777
2789
عنوان

ی دیقه میاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 62 پست
عزیزم جوابت چی شد9؟؟

ام ار ای بددن تزریق دادم دکتر گف چن تا لکه خس ولی دلیل بر ام اس نمیشه . اما خودم خیلی میترسم😭😭😭بعصیا میگن ام ار ای بعضا نشن نمیده . علایمم خیلی زیاده و روز ب روز ی چیزی اضافه میشه😔دیگ بریدم . دعام کن درس شم . دکترا بفهمن مشکلم چیه 😭😔☹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ام ار ای بددن تزریق دادم دکتر گف چن تا لکه خس ولی دلیل بر ام اس نمیشه . اما خودم خیلی میترسم😭😭😭بع ...

ببین ام ار ای تزریقی دقیق باید معاینه بدنی بشی تهرانی بهت ادرس دکتر بدم؟؟؟

ام ار ای بددن تزریق دادم دکتر گف چن تا لکه خس ولی دلیل بر ام اس نمیشه . اما خودم خیلی میترسم😭😭😭بع ...

گلم هزینه آم آر آی تو چقدر شد؟چون منم میخوام بدم میخواستم بدونم قیمتشو که آمادگی هزینه ش رو داشته باشم 

گلم هزینه آم آر آی تو چقدر شد؟چون منم میخوام بدم میخواستم بدونم قیمتشو که آمادگی هزینه ش رو داشته با ...

عزیزم با بیمه تامین اجتماعی شد ۷۷۰ تومن اینا ☹خیلی سخته تو این گرونی مریض هم باشی😔😔😔

گلم هزینه آم آر آی تو چقدر شد؟چون منم میخوام بدم میخواستم بدونم قیمتشو که آمادگی هزینه ش رو داشته با ...

عزیزم ت برا این علایمایی ک داری دکتر اینا نرفتی ک چرا اینطوری؟

همه این علایمایی ک نوشتی منم دارم و اینا ی بیماری رو نشون میده ینی بهم وصله من فک میکردم ک کلیه درد گرفتم یا سنگ صفرا دارم رفتم سونو کبد گف سنگ اینا نیس و .‌

از عوارض کروناس

خیلیا اینجور شدن از جمله خودم و دوتا خواهرم

اونا براشون تشخیص ام اس دادن اما من هنوز نرفتم 

تنها کاری که خوبت میکنه خوردن قرص سیستین که ترکیبی از ب6 و زینکه

🖌️راه در جهان یکی است و آن راه راست✏️

از عوارض کروناس خیلیا اینجور شدن از جمله خودم و دوتا خواهرم اونا براشون تشخیص ام اس دادن اما من هن ...

از عوارضش چیه؟؟؟؟

شما واکسن زدید و دچار شدید؟ 

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

از عوارضش چیه؟؟؟؟ شما واکسن زدید و دچار شدید؟ 

نه واکسن نزدم

اما با تحقیقات زیادی که خودم کردم متوجه شدم فقط کادر بیمارستان ها دچار این عارضه ها نشدن چون همون اوایل بهترین واکسن رو براشون وارد کردن

از عوارض کرونا توی اینترنت سرچ زده بودم نوشته بود توی یه تحقیقاتی که سال 2022 توی مرکز پژوهش‌های علمی دانشگاه کالیفرنیا انجام شده متوجه شدن کرونا میتونه باعث ایجاد یا تشدید بیماری‌های عصبی حرکتی مثل ام اس-إي ال إس و گیلن باره و پارکینسون بشه 😔🥺

نه واکسن نزدم اما با تحقیقات زیادی که خودم کردم متوجه شدم فقط کادر بیمارستان ها دچار این عارضه ها ن ...

این بیماری ها که اسمشون نوشتم همشون جز بیماری‌های عصبی حرکتی هستن که علت ایجادشون آسیب به عصب میلین يا آسیب به غشای عصب میلین هس

از عوارض کروناس خیلیا اینجور شدن از جمله خودم و دوتا خواهرم اونا براشون تشخیص ام اس دادن اما من هن ...

واقعا؟همه جای بدنم قاطی کرده معلوم نیس چ دردیه . بعدشم فقط من نیستم بابامم اینطوره تازگیا خواهرمم اینجور شده😣مشکل اینه ادامه داره .

سیستین برا چی خوبه ؟ این علایم؟