2821
2789
عنوان

حدس بارداری

113 بازدید | 12 پست

سلام خوبید

بچها من کیست دارم بعد قرصی که برای کیستم میخورم

یه جورایی قرص ضد بارداری هم هست درواقع دکتره گفت همه قرصهای بیماری های رحم همینجوریه

پریودم هستم

ولی هرچی میخورم بالا میارم بو بهم میخوره حالت تهوع میگیرم

میلی به خوردن غذا ندارم

حس میکنم ممکنه باردار باشم

آخه از خیلیا شنیدم که بعضیا تو بارداری هم پریود میشن

و فقط شکم از قرصه هست

من امشب یه بی بی چک نواری لاوین زدم خط اولشم بزور صورتی شد چرا اخه مگه نباید قرمز بشه :/ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید قرص بهت سازگار نیست عزیزم

اخه اولاش اوکی بود تا یه روز لازانیا خوردم حالم بد شد و چند روز بعدش ماکارونی اولش فکر میکردم بخاطر ماکارونی و گوشت چرخید

تا بعد ماکارونی هرچی میخورم بالا میارم

کلا خیلی بد دلم

ولی خیلی عجیبه بوی غذا ها خیلی حساسم میکنه

اخه اولاش اوکی بود تا یه روز لازانیا خوردم حالم بد شد و چند روز بعدش ماکارونی اولش فکر میکردم بخاطر ...

عزیزم باردار نیستی

اوناییکه میگن تو بارداری پریود میشدن

در حد لکه بود نه ابنکه به خونریزی بیفتن 

ضمنا قرص هاییکه برا کیست میدن

خاصیت ضد بارداری داره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من که خدا خدا میکنم حامله نباشم آخه هنوز زودههههههه

هعی همسرم خیلی خوشحال بود 🥲 البته من روز موعد زدم چندتاشم گذاشتم برای روزهای بعد

رو خود بی بی چک نوشته ۳ تا ۵ روز بعد از موعد تست عمل میکنه ولی من زود زدم دوتا هم استفاده کردم 😂😂😂😂

فکر نمیکنم باردار باشید

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خدارشکر پس خیلی زوده برای بچه داری😂💔

الهی 😂♥️

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
هعی همسرم خیلی خوشحال بود 🥲 البته من روز موعد زدم چندتاشم گذاشتم برای روزهای بعد رو خود بی بی چک ن ...

ولی حتما اگه میخوای باردار شی زیر نظر پزشک باشی بهتره 

من مامانم با پدرم فامیل نبودن ولی رفتن دکتر ژنتیک که چیزی نشه

خودم فامیلم بل شوهرم باید حتما برم

الهی 😂♥️

اخه ۱۷سالمه فقط😂شوهرم میگه بچه دار شیم ولی من میگم نه

ولی چون دکتر ژنتیکی باید بریم خودش یه روند یک ساله میشه😂💔کیستیم که گفته شیش تا یک سال چون پیگیری نکردم کیستم زیاد شده

ولی حتما اگه میخوای باردار شی زیر نظر پزشک باشی بهتره  من مامانم با پدرم فامیل نبودن ولی رفتن ...

بله درسته قبلا رفتم ازمایشای قبل بارداری هم نوشت ولی من چون قصد اقدام نداشتم نرفتم 🏃🏃🏃🏃🏃 ان شاءالله بزودی میرم