2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انجام دادین؟لک رو هم درمان کرده؟یا شفاف کرده صورتو؟

من از خود حلزون میترسم نمیتونم بذارم رو صورتم. ولی یه کرم کره ای گرفتم که پوستم روشن کرد و شفاف. حلزون رو لک تاثیر نداره ولی در کل پوست رو خیلی بهتر میکنه‌. اگه بتونید از خود حلزون استفاده کنید بهتر از کرمه

هر چی میدونم دربارهی کرم های حلزون میگم ایشالا پولتون حروم نشه 

اول اینکه کرم های حلزون خیلی خوبن و واقعا خاصیت ترمیم کنندگی و جوان سازی دارن اما الان یکی از معروف ترین کرم های حلزون که تو ایران اومده کوزارکس هست

کوزارکس دو نوع اسنس و کرم داره یکی با حلزون یکی بدون حلزون که هیالورونیک اسید هست فقط 

اسنس و کرم حلزون کوزارکس برای پوست های چرب خیلی خوب نیست و شاید باعث جوش بشه برای پوست های مختلط ، معمولی و خشک خیلی خوبه اما اگر پوستتون خیلی دهیدراته (کم آب) باشه شاید کافی نباشه برای همین قبلش بهتره از یک آبرسان مثل هیالورونیک اسید اوردینری استفاده کنید . 

برای پوست های چرب مثل خودم باید مدل آبی حالا کرم یا اسنس خیلی فرق نمیکنه استفاده بشه اکثرا اشتباه میخرنش و همه میرن نوع زرد که حلزون هست و میخرن که اشتباهه 

درباره ی کرم زالو و اینا هم پرسیده بودین اطلاع ندارم 

کسایی که روتین کره ای میخوان همین کوزارکس کره ایه میشه تو روتین گذاشت 

نکته ی اصلی دیگه که باعث میشه اکثرا نتیجه نگیرن این هست که 90 % محصولات کوزارکس تو بازار ایران فیکه 

مدل اصلی چنتا نشونه داره دو تاش اینه که اون سری پمپ ش تو مدل فیک بلند تره و سرش صافه اما تو اصلی کوتاه تر و کجه تو جعبه ش هم چنتا فرق هست که ممکنه سری های بعد اینو بر طرف کنن و نشه تشخیص داد درست . تو مدل اصلی روی همون پمپش یه برامدگی هست که بزرگتر از فیکه و یک حالت بیضی تور داره 

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که کوزارکس و تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه 

ترکیب اسنس کوزارکس با ضد لک اکسیس وای هم خوب میشه میتونید تست کنید . 

اگر پوستتون چربه و از مدل آبی استفاده میکنید نیاز اگر اسنس زدید مرطوب کننده میخواد اما اگر کرم زدید نمیخواد دیگه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .  در مورد خاویار حلزون برای واژن هم نمیدونم حقیقتا اما اگر اطلاعاتم زیاد شد میام میگم . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم