2777
2789

💓اگر با تو ازدواج نکنم دیگه هیچوقت ازدواج نمی کنم!

این جمله رو خیلی ها می گویند و خیلی ها هم شنیدن...

مطرح شدن همین جمله خود زنگ هشداری است برای شما.

کسی که از این جمله استفاده میکند فقط و فقط احساس است..

و شاید از شما بشنود که بگویید :

😳تو همونی هستی که می گفتی بدون من نمی تونی زندگی کنی ؟

😳تو همونی که می گفتی به جز من با کسی نمیتونی ازدواج کنی ؟

✅او به شما دروغ نگفته، واقعا آن زمانی که به شما گفته بود اگر نتونم با تو ازدواج کنم با کس دیگه هم ازدواج نمی کنم ، چنین فکر می کرد ، فکری که بر گرفته از احساسات بود نه منطق ، اما بعد از مدتی که سطح احساسات کاسته شد،

دید که زندگی جریان داره ، چرا من زندگی نکنم ؟ و کم کم عاشق فرد دیگری شد..

مراقب باشید هنگام انتخاب ، احساسات فریبتان ندهد

فقط اگه تو یه رابطه شکست خوردید ، همه چیز تموم نشده ، خدا نبوده که فقط ازش یکی باشه ، مطمئن باشید بهتر از اون برای شما همیشه هست..

زندگی جریان داره

چرا با کس دیگه ازدواج نکنید ؟

چرا دوباره عاشق نشید ؟

به خودتون فرصت بدید و از تجربه شکست عاطفی پند بگیرید برای انتخاب بهتر

❌شما با واقعیتها باید زندگی کنید نه با توهمات

خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب گفتی. نیاز داشتم 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خدا نیس ک فقط ازش یکی باشه! چه خوب گفته. همون تله ذهنی ک مارو فریب میده ک دیگه مث این پیدا نمیشه 🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️