2777
2789
2790
2778
عنوان

زناشویی

375 بازدید | 20 پست

۲۲ سالمه با خواستگارم ۱۱ سال تفاوت سنی دارم

از لحاظ فرهنگی و مالی و اخلاقی اعتقادی بهم می خوریم

اولش به خاطر سن نمی خواستم قبول کنم بعد که واسطه ها اصرار کردن دیگه آشنا شدیم و خوشمون اومد

طی صحبت هامون من مشکلی ندیدم از جهت اینکه فک کنم دنیاهامون متفاوته و اینا اصلا مشکلی نبود بهم می خوریم

تنها مشکلم اینکه چند تا سایت خوندم که اختلاف سنی یه شکلاتی توی رابطه زناشویی ایجاد می کنه

نظر شما چیه ؟

به نظرتون مشکل جدی پیش میاد تو این زمینه یا نه تفاوتی نمی کنه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فاصله سنیتون آنقدر نیست که مشکل پیش بیاد

۱۱سسسااااللللههه چجوری میگی اونقدر نیی😐

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

به نظر احتمال اینکه بعدهاا به مشکل بخورین هس ولی خب شایدم مشکلی پیش نیاد،خوب فکر کن و ازمشاوره هم کمک بگیر

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز