2777
2789
عنوان

این چیه دیگه ؟

100 بازدید | 9 پست

یه پیج سم تو اینستا دیدم میخواستم ببینم واقعیه؟ الان سه چهار روزه پیگیر اینام maahsaa_rad_78

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینستا ندارم 

چیه مثل اون مرده که دو تا زن داشت ؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
چیه مگه اینستا ندارم

عکس میزارن چرت و پرت هی من و آقاییم فلان جا 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

استوری گذاشتن آقاییم تا سقف سیصد تومن گفته خرید کن قربچن آقای دست و دلبازم 

چقدم از مادر شوهر و‌خواهر شوهرش طرف دلش خونه تو هایلایتاش زده مادر شوهر سلیطم

بازی جدیدشونه... این مسخره بازیا رو در میارن فالوور جذب کنن..

خب چرا از یه محتوای دیگه استفاده نمیکنن 😐