2777
2789
عنوان

مادر شوهر

216 بازدید | 12 پست

امروز مراسم ختم فامیلمون بوذ با ملمانم مبخواستیم بریم بعد هم مامانمو دکتر ببرم پاش درد مبکنه دم در خونه مادرشوهرمو دیدیم تعجب کردم گفت کجا میرید گفتم مسجد دیگه توضبح نداذم بعدش مامانمو دکتر ببرم سوهرم همون موقع دم در اومده بوذ دیکه خداحافظی کردیم که بریم مادر سوهرم برای این اومده بود ماشینشو دم خونه ما پارک کنه بره حالا رفته به شوهرم گفته زنت ناراحت شد من اومدم ! شوهرمم میگه اره رفتار تو بد بوده فقط گفتی میری مسجد نگفتی مامانتم میبری دکتر میگم این چیش بده مگه باید توضیح بدم کجا میرم چیکار میکنم ناراحتی نداره مامانت داره دو بهم زنی میکته کلی باهام دعوا کرد و میگه رفتارتو درست کن انگار مادر و خواهرش چقدر خوبن و احترام سرشون میسه اعصابمو خیلی خورد کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار درستی کردی و واقعا ایشون دو بهم زنی کردن  

هیچ وقت برای کارهات به کسی خصوصا مادر شوهر توضیح نده چون بعد یه مدت انتظار دارن بدون اجازشون آب هم نخوری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
(مامانت داره دو به همزنی میکنه ) رو نمیگفتی 

اعصابمو خورد کردن بس که من نمبدونم چیکار باید میکردم که احترام بدونن فکز کن میری بیرون ببینی مادر شوهرت بی خبر پشت در خب معلومه تعجب کردم ولی بی احترامی نکردم فقط گفت جایی میرید گفتم مسجد اینم ناراحت شده خانم چرا دکتر نکفتم میرم انگار اونا به من جایی میرن کزارش میدن!