2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما گوشتکوب رو داری چ مارکی خوبه؟؟

یه مارک متفرقه خارجی داشتم خیلی برام کار کرد ولی بالاخره خراب شد الان پارس خزر خریدم خوبه 

ولی خودتو اذیت نکن عزیزم ، اصلا آنقدری نیاز نمیشه که نخری اذیت شی

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
یه مارک متفرقه خارجی داشتم خیلی برام کار کرد ولی بالاخره خراب شد الان پارس خزر خریدم خوبه  ولی ...

اخه خودم کار میکنم جهیزیه میخرم  الان پول دستمه میخوام چندتا بگیرم. گفتم اگه کاراییشون شبیه همه  یکی رو بگیرم یا گوشتکوب یا غذاساز

سرخ کن اگه منظورت ایرفرایر یا همون هواپزه خوبه اما خودت باید ببینی واقعا استفاده میکنی یا نه

گوشت کوب برقی عالیه 

چای ساز هم اگه سماور نمیخری هر روز لازم میشه

بخار شوی من الان بعد ۲ سال میخوام بخرم چون دارم بچه دار هم میشم برام مهمه کف خونه رو ضد عفونی کنم و هم اینکه پرندم قفسش خیلییی بزرگه با بخار شوی میتونم ضد عفونی کنم

جارو شارژی من دارم مدلش کوچیک و دستیه برند بوش

برای روی میز و یه سری اشغالای ریز عالیه اما بازام خیلی مهم نیست 

چرخ گوشت اصلا لازم نمیشهههه

مممممنون گل 💋💋💋💋

ولی کلا همین الان ببین توو خونه ی مامان بابات کدوم یکی از اینا واقعا لازم میشه 

نیاز ادم ها با هم فرق داره

من مثلا مادر شوهرم هر روز از هواپز استفاده میکنه چون باید غذای رژیمی بخوره 

از طرفی کلا هواپز بخری میتونی فرو اینا نخری چون پیتزا و کیک هم توش عالیییی میشه 

ولی خود من هم هواپز دارم هم فر هم مایکرویو

که از هواپز ماهی چند بار

مایکرو هر روز برای غذا گرم کردن

فر هم سالی ۵،۶ بار استفاده میکنم برای ماهی و کیک و …

بخار شور حالت عادی اصن لازمت نمیشه چون توو خونه کلی کار سرت ریخته دنبال کار اضافه نیستی همون جارو بکشی و طی معمولی اوکیه😁

یا همون غذاساز فک کن میخوای یه کوکو درست کنی یا کتلت خب یه لحظه رنده میکنی و تموم اما باید غذا سازو بشوری و بذاری خشک شه و باز جا به جا کنی

ولی خب گوشت کوب برقی راحت ترو دم دستی تره و به کارت میاد

میخوام بگم ۹۰٪ چیزایی که توو اشپزخونه ها هست واقعا استفاده نمیشن پس الکی هزینه نکن

پول هم اگه داری اول جارو برقی معمولی بخر  اونم من پارس خزر ۲۵۰۰ w خریدم خدایی عالیههههه

ازون طرف اطو معمولی یا مخزن دار بخر ( پرس نخر اصلا )

چایساز اگه کتری قوری نمیخری بخر اونم روی هم چون با بخار زیریه چای دم میکشه بهتره

بعدم پولتو کالای بزرگتو بخر

مثلا یه دونه پنکه ایستاده بخر برای خونت لازم میشه 

اول چیزای مهمتو بخر کلا 

دوستان یک جارو معرفی میکنم وارد کننده هستن . انبارشون شوش هست و پخش هستن.اکثر مدل های لوازم خانگی رو با اختلاااف زیر قیمت بازر میدن. میتونین خودتون تماس بگیرین و مقایسه کنین قیمت هاشون رو . اگر برا خرید جهیزیه مشکل مالی دارین به شدت پیشنهاد میکنم . گارانتی هم دارن و به صورت پرداخت درب منزل هم میتونین اقسی نقاط کشور خرید کنید.

شماره مسئول فروششون: 09193991623