2777
2789
عنوان

یادگیری world و exel

61 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز کسی هست از طریق فیلم آموزشی کار کردن با این دو رو یاد گرفته باشه ؟ نمی‌دونم چرا میرم پشت سیستم استرس میگیرم😔

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

آره کاری نداره که

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

Excel

اره

از فرادرس بگیر

باید داشته باشه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم از طریق فیلم یاد گرفتین؟

اکسلو آره

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

فرادرس چیه؟ سایته؟

اره سایت هست

ببین ورد رو که راحت یاد میگیری

اکسل باید زیاد دنبال یادگیریش باشی

چون یه سری کارای اولیه یاد میگیری ولی دنیایی هست برای خودش

پس حتی بعدا هم که راه افتادی، بازم باید به یادگیریت ادامه بدی و اونموقع می بینی چقدر کارای جالبی رو میشه راحت تر توش انجام بدی و وجهه خیلی خوبی هم برات داره هر چی بیشتر مسلط باشی بهش

نترس

الان چون بلد نیستی استرس می گیری

خیلی جذابه اتفاقا

و برای کار باید حتما بلدشون باشی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

سی دی چی؟

سی دی آموزشی 

اگه دل بدی یاد میگیری

حتی اتوکد روهم با سی دی یاد گرفت

ورد که خیلی سادس

ولی اتوکد و اکسل یکم پیچیده تر

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️